Endeavor Türkiye 50. Yerel Seçim Paneli Gerçekleşti

Endeavor'un senede ortalama altı kez düzenlenen Yerel Seçim Panelleri‘nin 50.’si 9 Ekim 2018 Çarşamba günü Endeavor ofisinde gerçekleşti. Yarım gün süren etkinlikte altı mentörden oluşan panelistler ve girişimci adayları, 45 dakikalık üç seans halinde görüşmeler gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde

Endeavor'un senede ortalama altı kez düzenlenen Yerel Seçim Panelleri‘nin 50.’si 10 Ekim  2018 Çarşamba günü Endeavor ofisinde gerçekleşti. Yapılan 50. Yerel Seçim Paneli’nin ülke adayları Finedine ve Picus Security oldu. 

Yarım gün süren etkinlikte altı mentörden oluşan panelistler ve girişimci adayları, 45 dakikalık üç seans halinde görüşmeler gerçekleştirdi.Görüşmeler sonrası panelistler bir araya gelerek girişimcilerin performanslarını değerlendirdi ve adayların bir sonraki adıma geçerek Endeavor Ülke Adayı olup olamayacağına oylama ile karar verildi. Girişimcilerin ülke adayı olabilmesi için tüm panelistlerin ortak karar vermesi gerekiyor.

İşte 50. Yerel Seçim Paneli’nin Ülke Adayları: Finedine ve Picus Security

Finedine: Restoranların satışlarını ve müşteri memnuniyetini artırmalarına yardımcı olan SaaS bir menü ve operasyon yönetim platformu. iPad ve Android tabletler üzerinde çalışan dijital menü uygulamaları ile restoranlar, daha akıllı ve daha karlı bir yemek deneyimi sunuyor, sipariş sürecini düzene sokuyor ve ortalama sipariş miktarını yüzde 20 artırıyor. Yaklaşık 50 ülkede Shangri-la, Hilton ve Hard Rock Cafe gibi 600’e yakın kurum ile çalışan ekip, 2017 yılında Fırat İşbecer’den, 2018 yılında ise 500 Startups’tan yatırım almış.

Picus Security: 2013 yılında dört ortak tarafından kurulan Picus Security, siber güvenlik alanında, atak simülasyonu ile güvenliği değerlendirme teknolojisine odaklanıyor. Vodafone Turkcel, ING Bank gibi 50’den fazla müşteriye sahip olan şirket, aynı zamanda İspanya, İtalya ve Almanya pazarlarına da hizmet veriyor. Social Capital, ScaleX and Melih Ödemiş gibi yatırımcılardan yatırım alan girişim global markette hızlı bir büyüme yakalamayı hedefliyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.381 kişi okudu.
Kategori: Girişim Gelişmeleri, STK
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor