Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Etkinliği 25-26 Eylül'de!

Ülke yan sanayi sektörünün gelecek projeksiyonuna yön vermek amacını güden ‘Trend İnovasyon’ etkinliği, KYSD himayesinde, İTO, İSO, İHKİB, İTHİB, TGSD, LASİAD, MESİAD, OTİAD, BATİAD, TİGSAD, TRİSAD ve Okan Üniversitesi desteğiyle, 25-26 Eylül 2018 tarihlerinde üçüncü kez hayata geçecek. Detaylar..

Dünya’da bir eşi daha olmayan ve ülke yan sanayi sektörünün gelecek projeksiyonuna yön vermek amacını güden ‘Trend İnovasyon’ etkinliği, Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği (KYSD) himayesinde, İTO, İSO, İHKİB, İTHİB, TGSD, LASİAD, MESİAD, OTİAD, BATİAD, TİGSAD, TRİSAD ve Okan Üniversitesi desteğiyle, 25-26 Eylül 2018 tarihlerinde üçüncü kez hayata geçecek. 

‘Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Etkinliği’ adıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan organizasyonda, 2019 yılı aksesuar trendleri tekstil sektörünün beğenisine sunulacak. Yerli ve yabancı birçok profesyonel alım ve satım grubunu bir araya getirecek olan etkinlik kapsamında, sektörde faaliyet gösteren yan sanayi firmaları, kendilerine ayrılan stantlarda ürünlerini sergilerken, tekstil sektörünün diğer bir kolu olan hazır giyim firmaları da, en yeni trendleri ve inovatif tekstil aksesuarlarını birebir görme şansını yakalayacaklar. KYSD önderliğinde gerçekleştirilecek bu organizasyonla, gerek hazır giyim sektörünün gerekse de yan sanayi sektörünün büyük bir ivme yakalaması bekleniyor.

Güçlü Yarınlar İçin; ‘Trend İnovasyon’

Her sektörde olduğu gibi tekstil ve hazır giyim sektöründe de, negatif ekonomik hareketlilikten en az seviyede etkilenmek ve olağan dışı dönemleri minimum düzeyde kayıplarla atlatmak için markalaşma ve Ar-Ge’ye gereken önemi vermek gerekiyor. Kurulduğu günden bu yana Yan Sanayi temsilcilerini bu motivasyonla güdüleyen ve iç kırılımını inovatif ögelerin oluşturduğu organizasyonlar tertip eden KYSD, bu yıl üçüncü kez düzenlediği Trend İnovasyon etkinliğiyle birlikte sektörün gelişimini sürdürülebilir kılmayı amaçlıyor. Kurdaki dalgalanmalara mukabil ‘Trend İnovasyon’ katılımcılarına hiçbir şey yansıtmayan derneğin yakın zamanda hazırladığı ‘Türkiye Konfeksiyon Yan Sanayi Sektörü: Vizyon 2030’ raporu da bu doğrultudaki kararlılığı gözler önüne seren bir içeriğe sahip.

Bi’Dolu Aksesuar Bi’Dolu Yenilik

25-26 Eylül 2018 tarihlerinde Wow Airport Otel Convention Center’de gerçekleşecek etkinliğin en önemli ayağını B2B görüşmeleri oluşturuyor. 2019 yılı Aksesuar Trend ve İnovasyon Sergisi’nin de yer alacağı organizasyonda askı, astar, dar dokuma, düğme, etiket, fermuar, iplik, tela, kapitone ürünleri sergilenecek. Okan Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü’nün yine bu ürünleri kullanarak tasarladığı konsept trend alanı, nostaljik dikiş makinelerinden oluşan sergi ve sürpriz sunumlardan oluşan etkinlik içeriği ile III. Trend İnovasyon, 2018 yılına damgasını vuracak.

Paylaştıkça Büyüyen Organizasyon

25 Eylül Salı günü saat 09.00’da başlayacak olan ve konfeksiyon ve hazır giyim sektör temsilcileri ile bu sektörü tamamlayıcı ürünler üreten yan sanayi endüstrisi firmalarını bir araya getirmeyi amaçlayan etkinlikte; yeni teknolojiler ile tamamlayıcı ürünler hakkında bilgi paylaşım ortamı sağlanarak, 2019 yılı aksesuar trendleri görücüye çıkartılacak. İki gün sürecek etkinlik boyunca 70 seçkin firma, en yeni aksesuar trendlerini sergileyecekler.

‘Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Etkinliği’ hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.trendinovasyon.com web adresini ziyret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor