BlindID 5 Milyon TL Değerleme İle Yatırım Aldı

Geçtiğimiz yıl BIC Angels’dan aldığı yatırımlarla gündeme gelen, anonim, sesli ve canlı sohbet uygulaması BlindID çoğunluğu mevcut yatırımcılarından olmak üzere 5 milyon TL değerleme ile yeni bir tur yatırım daha aldı. Detaylar haberimizde..

Geçtiğimiz yıl BIC Angels’dan aldığı yatırımlarla gündeme gelen, anonim, sesli ve canlı sohbet uygulaması BlindID çoğunluğu mevcut yatırımcılarından olmak üzere 5 milyon TL değerleme ile yeni bir tur yatırım daha aldı.

BlindID her seferinde farklı bir kullanıcıyla sınırlı bir sürede, tamamıyla anonim görüşmeler yapmanızı sağlayan yenilikçi bir sosyal medya platformu. Uygulamada kullanıcı adı, telefon numarası ve cinsiyet gibi bilgileriniz kullanılmıyor. Bu bigiler olmadan herhangi bir konuda konuşmaya başlayabilir, anonim sohbet deneyimini, dilediğiniz her an, farklı bir kişiyle yaşayabilirsiniz.

Hızla büyümeye devam eden ve 1.000.000 kullanıcıya yaklaşan BlindID, bu başarılı büyümesi ile değerlemesini 1,5 yılda 4 katına çıkardı. Aktif bir kullanıcı kitlesine sahip olan uygulamada günde yaklaşık 700.000 konuşma yapılıyor.

BlindID’nin kurucusu Adil Zehir şu anda yurtdışı pazarlarda büyümeye odaklandıklarını ve yatırımla  birlikte Eylül ayında birçok ülkede yoğun pazarlama çalışmalarına başlayacaklarını, 2018 yılı sonuna kadar kullanıcı sayısını yurt içi ve yurt dışı büyümesiyle 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini paylaştı.

BlindID’nin yayınlanmak üzere olan yeni güncellemesi ile puanlama sistemi ve kullanıcı seviyeleri geliyor. Kullanıcıların yaptıkları konuşmalar sonrasında konuştukları kişi tarafından beğenilmeleri durumunda puanları artıyor ve belirli puanlara ulaşan kullanıcılar bir üst seviyeye geçerek daha uzun süre konuşma süresi, daha fazla arkadaş ekleme gibi ek haklar elde ediyor.

Ekosistemin aktif mentor ve yatırımcıları arasında yer alan Ömer Erkmen ve Mehmet Onarcan’ın lider mentor ve lider yatırımcılığı ile desteklenen BlindID, yatırımcılarının desteği, kurucuları ve çekirdek ekibinin kararlı çalışmaları sayesinde daha birçok kez başarıları ile haberlerimizde yer alacağının sinyallerini veriyor. 

Bu turda BlindID’ye yatırım yapan yatırımcılar arasında Altay Tınar, Serdar Urçar, Uğur Çırak, Emre Teksöz, Tuğra Gönden, Rıfat Nasi, Ayhan Üstün, Merve Gürel, Atakan Atalar yer alıyor. 

BlindID hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.blindid.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor