Spor Endüstrisinin Geleceği SPORTUP 2018’de Konuşulacak!

Sporu ileriye taşıyacak, ufuk açıcı fikirler, projeler ve girişimlerin buluştuğu Sportup Konferansı, ikinci yılında 23 Mayıs Çarşamba günü Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul, Maslak’ta düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Sporu ileriye taşıyacak, ufuk açıcı fikirler, projeler ve girişimlerin buluştuğu Sportup Konferansı, ikinci yılında 23 Mayıs Çarşamba günü Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul, Maslak’ta düzenlenecek. Yerli ve yabancı konuk ve konuşmacıların katılacağı etkinlik bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da katkılarıyla daha geniş bir etkiye ulaşacak.

Sportup, sporda yenilikleri takip etmek ve hayata geçirmek isteyen herkesin olması gereken, sporda geçmişe değil geleceğe dair hikayelerin anlatıldığı tek etkinlik. Gün boyunca Türkiye ve Avrupa'dan uzman konuşmacılar ile spor, pazarlama ve startup dünyası bir araya gelerek bu alandaki iş ve proje fırsatlarını tartışacak.

Sporda yaşanan dijital dönüşümü takip etmeyi ve bu alandaki iş fırsatlarını aktif kullanmayı amaçlayan girişimciler, yatırımcılar, marka yöneticileri, sporcular, kulüp ve federasyon temsilcileri bu konferansta yerlerini alacak.

Konferans’ta öne çıkan başlıklar;

  • Avrupa spor inovasyon ve startup ekosistemi
  • Spor ve medyada dijital spor iletişimi
  • Spor pazarlaması ve sponsorluklarda yenilikçi yaklaşımlar
  • Sporda veri kullanımı ve analizi
  • Spor yönetiminde dijital dönüşümün etkileri
  • Bir girişimcilik ve yatırım alanı olarak spor endüstrisinde fırsatlar
  • Spor startuplarının yatırımcı sunumları

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Sportup Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.sportupturkiye.com/sportup web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor