Sürdürülebilirlik Ne Kadar Sürdürülebilir? Cevabı 24 Mayıs'ta!

Curious Community, ATÖLYE'de gerçekleştirdiği etkinlik serilerinde bu kez sosyal sürdürülebilirlik koordinatörü Melike Kıratlı'nın katılımıyla yeni trend kavramlardan olan “sürdürülebilirlik” kavramının aslında ne kadar sürdürülebilir olduğunu sorgulayacak. Detaylar haberimizde..

Curious CommunityATÖLYE'de gerçekleştirdiği etkinlik serilerinde bu kez yeni trend kavramlardan olan “sürdürülebilirlik” kavramının aslında ne kadar sürdürülebilir olduğunu sorgulayacak.

Curious Community24 Mayıs 2018 tarihinde ATÖLYE'de gerçekleştireceği etkinliğinde bu ay sosyal sürdürülebilirlik koordinatörü Melike Kıratlı'yı ağırlayacak.Etkinlikte, ortaya çıkan yeni trend kavramlardan olan “sürdürülebilirlik” kavramının gerçekten ne kadar sürdürülebilir olduğu masaya yatırılacak. 

Sistemin yarattığı pek çok sorunun kefareti olarak görebileceğimiz sürdürülebilirlik, insanlara yeni bir tüketim alanı yaratarak; yine iktidar ve güç sahiplerinin faydalanabildiği ve “diğerleri”nin belki farkında bile olmadığı bir kavram. 

Peki bu yeni moda kavram ne kadar sürdürülebilir ya da sürdürülebilmeli midir?

Eğer sizlerde bu sorunun cevabını merak ediyor iseniz 24 Mayıs 2018 tarihinde ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabileceğiniz bu etkinliğe buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.949 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor