2018 Yılının Sürdürülebilir İş Ödülleri İçin Başvurular Başladı!

Başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendirmek amacıyla her yıl düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri başvuruları 30 Nisan’da başladı. Detaylar haberimizde..

Başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendirmek amacıyla her yıl düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri başvuruları 30 Nisan’da başladı. Toplam 14 kategoride yapılacak başvurular 13 Temmuz’a kadar devam edecek. 

‘Sürdürülebilir İş Ödülleri’ sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan başarılı projeleri geniş kitleler ile paylaşarak Türkiye’de sürdürülebilirlik dönüşümünü teşvik etmeyi amaçlıyor. Yenilikçi, döngüsel ve sorumlu iş modellerine geçişi hızlandırmak ve bütüncül olarak sürdürülebilir yaklaşımlara sahip projelerin rol model olmasını sağlamak amacıyla bu yıl beşinci kez düzenleniyor.

13 Ayrı Kategoride Ödül Verilecek

 Akademisyenlerden oluşan jüri üyelerinin değerlendireceği yarışmaya beşinci yılında ‘Yılın Sosyal Girişimi’, ‘Kadının Güçlendirilmesi’ ve ‘Çalışan Katılımı/Bağlılığı’ olmak üzere 3 kateori daha eklendi.

İşte iş dünyasının farklı alanlarındaki yeni iş modellerinin ödüllendirildiği Sürdürülebilir İş Ödülleri;

  1. Karbon ve Enerji Yönetimi,
  2. Su Yönetimi, Sosyal Etki,
  3. Sürdürülebilirlik İletişimi,
  4. İş birliği,
  5. Tedarik Zinciri Yönetimi,
  6. Atık Yönetimi,
  7. Çeşitlilik ve Dahil Etme,
  8. Start-Up,
  9. Sürdürülebilirlik Raporu,
  10. Sürdürülebilir İnovasyon,
  11. Yılın Sosyal Girişimi,
  12. Kadının Güçlendirilmesi,
  13. Çalışan Katılımı/Bağlılığı 

B2B İşbirliği başlığında özel sektör kuruluşları (kar amaçlı kuruluşlar) arasında yapılan iş birlikleri, B2NGO İşbirliği başlığında ise özel sektör kuruluşları (kar amaçlı kuruluşlar) ile sivil toplum kuruluşları (kar amacı gütmeyen kuruluşlar) arasında yapılan iş birlikleri, İş birliği kategorisi altında iki başlık olarak başvuruya açılmış.

Ödüller için Büyük Ölçekli firmaların yanı sıra KOBİ, Start-Up, Sosyal Girişim ve Yerel Yönetimler de başvuru yapabiliyor.Türkiye’nin alanında lider isimlerinden oluşan seçkin jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından yarışmanın kazananları ekim ayında düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Unutmayın, Sürdürülebilir İş Ödülleri için 30 Nisan’da başlayan başvuru süreci, 13 Temmuz’a kadar devam edecek.

Sürdürülebilir İş Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.surdurulebilirisodulleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor