Kuveyt Türk Hackathon, FinTech Odaklı Girişimcileri Bekliyor!

Kuveyt Türk, 2017 yılında Dijital Bankacılık konusuna odaklandığı ilk Hackathon’un ardından 2018’in ilk hackathonunda “Finansal Teknolojiler” konusuna odaklanıyor. Detaylar haberimizde..

Kuveyt Türk, 2017 yılında Dijital Bankacılık konusuna odaklandığı ilk Hackathon’un ardından 2018’in ilk hackathonunda FinTech'in geleceğini şekillendirecek Fintech odaklı girişimcileri bekliyor. Son başvuru tarihi 29 Nisan 2018.

Kuveyt Türk’ün gerçekleştireceği 2018 yılının bu ilk hackathonu, FinTech odağındaki alternatif ödeme sitemleri ve sosyal medya deneyimli mobil uygulama başta olmak üzere Kuveyt Türk’ün API’larının kullanılabileceği tüm konulara açık.

Kimler Katılabilir

  • Hackathon'a FinTech alanında farklı fikirlerle gelmek isteyen herkes katılabilir ancak Jüriye sunulacak yeni fikirlerin API’ler de kullanılarak hayata geçirilmesi için ekipte en az 1 yazılımcının olması gerekiyor. 
  • Hackathon’a takım halinde veya tek kişi olarak başvuru yapılabiliyor.
  • Kuveyt Türk çalışanları Hackathon’a katılabilirler ancak herhangi bir ödüle hak kazanamazlar.

Ödüller

Yarışmada 1. olan projeye 20.000 TL, 2. projeye 15.000 TL, 3. projeye 10.000 TL 4. ve 5. olan projelere ise 5.000 TL limitlerinde tek kullanımlık Kuveyt Türk ihtiyaç kartları verilecek.

“Finansal Teknolojiler” konusuna odaklanan Kuveyt Türk Hackathon 2018 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kt-invent.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi finansal teknolojiler ile ilgilenen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor