Girişimciler İçin Online Biyomimikri Eğitimi Erişime Açıldı!

TÜKÇEV, “Girişimciler İçin Biomimikri” projesini açık lisansla yayın yapan online eğitim platformu www.biomimicryfe.org aracılığıyla girişimciler başta olmak üzere doğa, teknoloji ve gelecek ile ilgilenen herkesin erişimine açıldı. Detaylar haberimizde..

Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı ERASMUS+ Programı kapsamında, Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı TÜKÇEV bir ilke imza atarak “Girişimciler İçin Biyomimikri” projesini başlattı.

TÜKÇEV öncülüğünde ve MENTUS Medya genel koordinatörlüğünde hayata geçen proje İspanya, Hollanda Biomimikri Vakıfları, A.B.D Trenddesk Kuruluşu ile İstanbul Şehir Üniversitesi ve TOBB Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Dünyaya yön veren, inovasyon yeteneği yüksek, startup aşamasındaki şirketlerin ve girişimcilerinin farkındalığında olan TÜKÇEV, “Girişimciler İçin Biomimikri” projesini açık lisansla yayın yapan online eğitim platformu www.biomimicryfe.org aracılığıyla girişimciler başta olmak üzere doğa, teknoloji ve gelecek ile ilgilenen herkesin erişimine açıldı.

Online Platform 19 Nisan 2018’de Açıldı

Bu anlamlı konunun ve projenin detaylı tanıtımı, alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşecek bir panelle, 19 Nisan 2018 Perşembe saat 13.00’de İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsünde yapıldı.

Biyomimikri ve Gelecek Trendleri ile Biyomimikri ve Girişimcilik panellerinin de gerçekleştirileceği programlarda Türkiye’den uzmanlar ile birlikte yurtdışından konuşmacılar da yer alacak.

“Girişimciler İçin Biomimikri” projesi ve yer alan eğtimler hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.biomimicryfe.org web adresini ziyaret edebilirisniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor