İZÜ Genç İş Liderleri Zirvesi 17 Nisan'da Sizleri Bekliyor!

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan İZÜ Genç İş Liderleri Zirvesi; pazarlama ve iş dünyasının EN’lerini 17 Nisan 2018, Salı günü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Kampüsü İSEFAM'da bir araya getiriyor. Detaylar haberimizde..

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan İZÜ Genç İş Liderleri Zirvesi; pazarlama ve iş dünyasının EN’lerini 17 Nisan 2018, Salı günü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Kampüsü İSEFAM'da bir araya getiriyor.

Tanınmış CEO, CMO ve fark yaratan iş liderlerinin yeni trendler ve  başarılı iş stratejileri hakkında değerli paylaşımlarının yapılacağı zirvede katılımcılar; farklı fikir ve bakış açıları ile aydınlanma imkanına sahip olacaklar.  

İZÜ Genç İş Liderleri Zirvesi’nde bu yıl Yıldız Holding, Albayrak Holding, Biz Cevahir Holding, Türk Hava Yolları ve Türk Telekom şirketleri adına üst düzey yöneticiler katılım sağlayarak “Türkiye’de Markalaşma” konusunda sunumlar yapacaklar. Program her sunum sonrasında gerçekleşecek soru cevap bölümü ve hediye çekilişleri ile devam edecek. 

17 Nisan 2018 Salı Günü saat 09.45- 17.00 arası İstanbul S. Zaim Üniversitesi – Halkalı Merkez Kampüsünde, İSEFAM Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan programa farklı üniversitelerden öğrenciler de bölüm ayırt edilmeksizin ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecekler. 

Türkiye’nin en iyi iş liderleri ile tanışmak, soru sormak ve yeni fikirler paylaşmak isteyen herkesin davet edildiği bu zirveyi kaçırmamanızı öneririz.

İZÜ Genç İş Liderleri Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz bu web sayfasını inceleyebilir, kayıt işlemlerinizi ise bu sayfadan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi üniversiteli genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor