WPP Cofuture İnovasyon Festivali 2018 5-6 Nisan’da!

Bu yıl “Innovation for Impact” temasıyla gerçekleşecek medya ve pazarlama odaklı inovasyon festivali Cofuture, binden fazla marka temsilcisini yeniden ağırlamaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

WPP tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Cofuture İnovasyon Festivali bu sene “Innovation for Impact” temasıyla 5-6 Nisan’da WPP’nin Astoria Ofisi’nde kapılarını medya ve pazarlama dünyasına açıyor.

Dünyanın geçtiği dar boğaz nedeniyle bütçe kesintilerinin 2017 yılında çok daha fazla hissedilmeye başladığını dile getiren WPP Türkiye Ülke Müdürü Demet İkiler, “Artık her bir fikir, uygulama ve kuruş için öncelikli kriter yaratabileceği ‘ETKİ’. Cofuture İnovasyon Festivali ile birlikte markalarımızın iş hedefleri, iş yapış şekilleri üzerinde etki yaratabilecek çözümleri bir arada bulmalarını hedefliyoruz” dedi.

ROI for Impact, Blockchain ve Daha Fazlası

Konuşmacılar arasında yer alan Prof. Dr. Özgür Demirtaş hızla gelişen Blockchain, teknoloji, otomasyon, yapay zekay iş yapış şekillerimizi nasıl değiştirecek, Serdar Kuzuloğlu dijital dönüşüm, Doğuş Yayın Grubu Chief Investment Officer Ateş İnce teknolojiyle değişen TV yayıncılığı ve reklamcılığı ile içerik stratejilerinin nasıl şekilleneceğini anlatacak.

WPP ajanslarından Wavemaker'dan Nick Vale, Türkiye'de e-ticarette satın almaya giden yol özelinde içgörülerinden söz ederken, Gain Theory’den John Webb “ROI for Impact”, GameChanger’dan Dünya ve Türkiye’de büyüyen oyun pazarı ve dinamikleri üzerine konuşmalar katılımcılarla buluşacak.

40’tan Fazla Girişim 1.000’den Fazla Katılımcı

WPP’nin kendi ekosisteminde hizmet verdiği tüm markalar ve iş ortakları için düzenlediği bu etkinlikte katılımcılar, teknoloji ve inovasyon alanında çalışan girişimcilerle bir araya gelerek, ihtiyaçlarına yönelik yeni çözümler üretebilme şansı yakalarken, farklı girişimlerle tanışacak ve çözümlerini deneyimleme fırsatı bulacaklar.

CoFuture İnovasyon Festivali 2018’in şu ana kadar katılımı kesinleşen girişim ve şirketler arasında şu isimler bulunuyor: Vircon, Ceyd-a, Ask Lisa App, Ebrandvalue, BrandedAct, Famelog, BuyBuddy, SnapBuy, Adgager, Zoomin, Pepapp, Zonza, Admatic, Appsamurai, Onedio, Kızlarsoruyor, Contentin, Unitead, Grup Medya, Lift Medya, Bond Dijital, Insider, Reklamstore, Netcom, Adform, Tazi.ai, Cognify, Sizmek, Admobilizer, İhtiyaç Haritası, Gamechanger-Base42, Create4, Gameloft, Adform, Demirören Medya Grubu, Oracle, Engageya, Google, Para Durumu.

CoFuture İnovasyon Festivali 2018 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz web adresi www.cofuturefestival.com'u ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor