Cartier Kadın Girişimciler Ödülleri 26 Nisan'da Düzenleniyor!

Her yıl uluslararası alanda kadın girişimcilere sunulan destekleri arttırmak ve yaratıcılığı daha çok teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Cartier Kadın Girişimciler Ödülleri, bu yıl TED işbirliği içinde gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..

Her yıl uluslararası alanda kadın girişimcilere sunulan destekleri arttırmak ve yaratıcılığı daha çok teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Cartier Kadın Girişimciler Ödülleri, bu yıl TED işbirliği içinde gerçekleştiriyor. 

26 Nisan 2018 tarihinde Singapur’da The Capella’da düzenlenecek olan ödül töreni, TED özel oturumuna da ev sahipliği yapacak. Etkinlikte, gelecek kuşaklar için günümüzün en önemli zorlukları karşısında somut, etkin ve makul çözümlerin nasıl yaratılabileceği konusunda kadın girişimciler ve fikir önderleri arasında canlı sohbet ve oturumlar düzenlenecek.

Cartier Kadın Girişimciler Ödülleri’nin TED ile iş birliği, ödül törenine oldukça güçlü sesler ve fikirler katacak olmakla birlikte, kadınların girişimcilik hikayelerinin ilham verici yönlerini ve bakış açılarını da katılımcılara sunacak. TED Uluslararası İşbirlikleri Programı Başkanı Lisa Choi Owens, TED’in, daha derin bir dünya anlayışı arayışında olan her disiplin ve kültürden insanın dahil olduğu uluslararası bir topluluk olduğunu belirterek, kadın girişimcilere ve onların cesur fikirlerine destek olan Cartier ile gerçekleştirdikleri bu iş birliğinden mutluluk ve heyecan duyduklarını açıkladı.

Cartier International Başkanı ve CEO’su Cyrille Vigneron ise Cartier’de, merak uyandıran ve dünyaya açılmalarına destek olan yaratıcı işbirliklerine her zaman değer verdiklerini belirtti. Vigneron, Singapur’da, etkinliğe katılacak girişimci kadınlara birbirleriyle deneyimlerini paylaşacakları bu eşsiz platformu ve fırsatı sunmanın, kendileri için bugünün dünyasına açılan mükemmel bir pencere olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu yıl gerçekleştirilecek ödül töreninin teması "Cesaret Simyası". TED’in, içinde yaşadıkları toplumlarda fark yaratan konuşmacılarla gerçekleştireceği oturum, inovatif çalışma ve çaba bir araya geldiğinde nasıl cesur bir simya yaratarak yeni buluşlarla sonuçlandığını irdeleyecek.

Cartier Kadın Girişimciler Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz  www.cartierwomensinitiative.com ve www.ted.com web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor