Öğrenciler İle CEO’lar BEYİN’18’de Buluşuyor

Akademik yılın en ilgi çekici etkinlerinden biri olan “BEYİN’18” etkinliğinin 10’uncusu, bu yıl 23-25 Şubat tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Akademik yılın en ilgi çekici etkinlerinden biri olan “BEYİN’18” etkinliğinin 10’uncusu, bu yıl 23-25 Şubat tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Sektör-öğrenci ağını oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerindeki üniversitelerden 500’e yakın öğrenci katılabilecek.

“Yarına Bugünden Başla” sloganıyla Yeditepe Üniversitesi Endüstri ve Sistem Topluluğu’nca (YUSES) organize edilen etkinlikte, sektör öğrenci ağının kurulmasının yanı sıra öğrencilerin “Gelecekte başarılı olmak ve hedeflerimize ulaşmak için bugünden neler yapabiliriz?” sorusuna da yanıt aranacak.

Üç gün boyunca birbirinden değerli iş adamlarını, şirketleri ve sponsor firmaları ağırlayacak olan etkinlikte yerli-yabancı, alanında büyük başarılara imza atmış genel müdürler, yönetim kurulu başkanları ve C-level konumundaki birçok yönetici iş yaşamındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

Staj Olanağı

Etkinliğin fuaye alanında kurulacak sponsor firmaların stantlarına özgeçmişleri ile gelen öğrenciler, bir ön elemeden geçtikten sonra staj fırsatı yakalayabilecek. Kişisel gelişim seminerleri, workshoplar ve interaktif oyunların düzenleneceği etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Etkinliğin biletleri, üniversite içinde kurulan stantlardan ya da biletino.com’dan temin edilebilecek.

Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerindeki üniversitelerden öğrencilerin katılacağı etkinlikte talep olması halinde konaklama olanağı sunulacak.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor