16. Bayim Olur musun? Fuarı Markalarla Girişimcileri Buluşturuyor!

Bayim Olur musun Franchising Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda CNR Fuar merkezinde bu yıl 16. kez kapılarını açmak için gün sayıyor. Detaylar haberimizde..

Her yıl yeni girişimcileri markalarla buluşturmanın ötesinde birbirinden iddialı projelerin gün yüzüne çıkmasını sağlayan Bayim Olur musun Franchising Fuarı, sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. Gıdadan ev dekorasyonuna, gayrimenkulden güzellik merkezlerine, spor merkezlerinden cafelere, kuru temizlemeden teknolojiye kadar her sektörden birçok katılımcının yer aldığı fuar, bu yıl 11-14 Ekim 2018’de kapıları açmak için gün sayıyor. 

Katılımcı marka, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun bir numaralı buluşma platformu Bayim Olur musun Franchising Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda CNR Fuar merkezinde bu yıl 16. kez kapılarını açmak için gün sayıyor. 

KOSGEB’in desteğini arkasına alarak KOBİ’lerin iş kapısını aralayan fuar, istihdam oluşturma ve yeni iş alanlarının önünü açarak Türk ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Ziyaretçi, katılımcı sayısı ve yarattığı iş hacmi açısından her geçen yıl önemli başarılara imza atan fuar, yabancı yatırımcılarında ajandasında da ilk sırada yer alıyor.  

Tedarikçiler, 2.kez Markalar İle Aynı Platformda Olacak

Her sektörden 300’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda bu yıl da ‘Tedarikçi Özel Bölümü’ franchise veren markaları, ürün ve hizmet tedariki sağlayan markalarla bir araya getirmeye hazırlanıyor.  Bu sayede de tedarikçiler, fuar kapsamında artık ziyaretçi olarak değil, franchise veren firmalar ile aynı platformda katılımcı olarak yer alıyor. 4 gün boyunca firmalar tedarikçilerini; tedarikçiler de müşterilerini aynı ortamda görebiliyor.

Perakende Sektörünün Geleceğine Işık Tutulacak

Öte yandan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, yeni bir atılımla, ‘Akıllı Mağazalar, Akıllı Dükkanlar’ konseptli ‘Perakende Teknolojileri Özel Bölümü’ ile tüm sektör oyuncularını bir çatı altında buluşturacak.

Her geçen yıl büyüyerek Türk ekonomisine daha çok fayda sağlayan fuar, tüm dünyadan gelen katılımcı ve ziyaretçisiyle Türk markalarının uluslararası arenada boy gösterebilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca fuar, perakende sektörüne fayda sağlayan teknoloji çözüm ortaklarının motivasyonunu yükseltmek, en iyi çözümlerin ulusal ve uluslararası alanda da tanıtılmasına önayak olmayı amaçlıyor. Perakende sektöründe franchise veren markaları, zincir mağazaları; perakende teknolojisi ile bir araya getirecek, aynı zamanda girişimcilerin iş kurarken akıllı çözümleri kullanmasını sağlayacak bu özel bölümde markalar, tedarikçi firmalar ve teknoloji çözümleri ile voltran oluşturacak. 

Unutmayın, Bayim Olur musun Fuarı 11–14 Ekim 2018 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7 Holl’lerde gerçekleştirilecek. Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak edilen her türlü bilgiye  www.bayimolurmusun.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Franchise çalışma modeliyle iş kurmak isteyen girişimci okurlarımızı ve bu iş modeline yatırım yapmak isteyen yatırımıcı okurlarımızı fuara davet ediyor, haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor