Aktivite ve Deneyimler İçin Online Pazaryeri Girişimi: Hipzi!

Bir konuda uzmanlığı veya yetenekleri olup bu konuda aktivite düzenlemek isteyen organizatörleri, bu aktivitelere uygun yeri olan mekanları ve düzenlenen aktivitelere katılmak isteyenleri bir araya getiren girişim Hipzi, aktivite ve deneyimler için online bir pazaryeridir. Detaylar haberimizde..

Bir konuda uzmanlığı veya yetenekleri olup bu konuda aktivite düzenlemek isteyen organizatörleri, bu aktivitelere uygun yeri olan mekanları ve düzenlenen aktivitelere katılmak isteyenleri bir araya getiren girişim Hipzi, aktivite ve deneyimler için online bir pazaryeridir. 

Hipzi'nin amacı yeteneklerini ve uzmanlıklarını pazarlamak isteyen kişilere ve aktivite düzenleyen küçük işletme ve atölyelere tüm dijital ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri güçlü bir platform sunmak. Iyzico pazaryeri entegrasyonuna sahip Hipzi, organizatörlere online ödeme alma, mekan rezervasyonu yapma veya kendi mekanlarını kiraya verme, kontenjan yönetimi, ürün satışları için dükkan açma, performans bilgileri ve istatistikler sunuyor. 

Her organizatörün kendi profil sayfasında geçmiş ve gelecek aktiviteleri, varsa ürün satışları için dükkanı ve dinamik bir takvim görülüyor. Hipzi ayrıca katılımcılar için de aktiviteleri düzenleyen organizatörlerle ilgili bilgileri, değerlendirmeleri ve yorumları görme imkanı da sunuyor. Şehir takvimleri ile Hipzi'nin aktif olduğu şehirlerdeki aktivitelerin kolayca görülmesini sağlar. Ayrıca, Hipzi  Türkiye çapında bu dikeyde hizmet veren ilk ve tek online pazaryeri olma özelliği taşıyor. 

Organizatörler için oyunlaştırma altyapısı ile çalışan Hipzi, organizatörleri sürekli platformu kullanmaya yönelten altyapısı, kazanılan kategori uzmanlıklarıyla ilanların öne çıkarılmasını Hipzi Club'tan faydalanılmasını ve sitenin gizli özelliklerinin kullanılmasını sağlıyor.

Hipzi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.hipzi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.949 kişi okudu.
Kategori: Tanıtım Haberi, Yeni Girişim
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor