11. Ankara Startup Zirvesi 17 Aralık'ta Sizleri ve Projelerinizi Bekliyor!

Bilkent Cyberpark ana sponsorluğu ve ODTÜ Teknokent’in stratejik ortaklığı ile Bilkent YES organizatörlüğünde 11.si düzenlenecek olan Ankara Start-Up Zirvesi her yıl olduğu gibi bu yılda yatırımcılar ile girişimcileri buluşturmaya devam ediyor. Detaylar Haberimizde..

Bilkent Cyberpark ana sponsorluğu ve ODTÜ Teknokent’in stratejik ortaklığı ile Bilkent YES (Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü) organizatörlüğünde 11.si düzenlenecek olan Ankara Start-Up Zirvesi her yıl olduğu gibi bu yılda yatırımcılar ile girişimcileri buluşturmaya devam ediyor.

Girişimcilik dünyasının ve çalışmalarına "Türkiye’yi Doğu Avrupa ve Orta Doğu’nun Girişimcilik merkezi haline getirme" vizyonu doğrultusunda devam eden Bilkent YES’in en önemli etkinliklerinden biri olan 11. Ankara Start- Up Zirvesi, bu yıl 17 Aralık 2017 tarihinde Bilkent Otel’de gerçekleşecek.

Önceki yıllarda dijital ekonomi, enerji sektörü ve web/mobil alanında üstün başarı elde eden zirve, bu yıl da katılımcıları nefes kesici sunumlar ve yarışmalar ile karşılayacak. 800 katılımcıdan oluşması planlanan zirvenin bu yılki kapsama alanına kurumsal şirketler de dahil olacak.

Girişimcilik ve iş dünyasından önemli isimlerin yer alacağı tek günlük etkinlik öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki kısımdan oluşacak. Öğleden önceki kısmında Google  Reklam Araştırmaları Lideri Taylan Yıldız, Turkcell Dijital Servisler ve Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Ayşem Ertopuz, Microsoft Türkiye Eğitim Departmanı Direktörü Anıl Çekiç, Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt, Marjinal Porter Novelli Başkanı Asuman Bayrak, Kitap Kulübü kurucusu Fatih Güner gibi hem girişimcilik hem iş dünyasının kıymetli isimlerinin yer alacağı söyleşiler ve paneller gerçekleştirilecek.

Öğleden sonraki kısımda ise Türkiye çapından gelen yüzlerce başvuru arasından seçilerek yatırımcı karşısına çıkma hakkı elde eden 20 startup’a ait sunumlara yer verilecek. Yatırımcıların karşısına çıkarak sunumlarını başarıyla gerçekleştiren 20 startup'tan 8 tanesi Startup Battle finaline kalacak. Geriye kalan 12 startup ise “Elevator Pitch’e” çıkıp ve girişimlerini 1 dakikalık süreyle yatırımcılara tekrar anlatacak. Obilet, Youthall, Jetract, iCaked ve Connected2.me'nin eski finalistlerinden olduğu bu yarışma beklentileri boşa çıkarmayacak.

Tüm bunların yanı sıra katılımcılar, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek yatırımcılar ile tanışarak fikirlerinin nasıl icraatlara dönüştüğünü gösterecebilecekler.

Kazanan Girişime ve Girişimcilere Sağlanan Destekler

  • Ofis Desteği (T-Jump San Francisco Kuluçkası, 2 Adet TEB Kuluçka ofisi, 1 Kolektif House Kuluçkası, 1 Adet Bilkent Cyberpark Kuluçka ofisi, 1 Adet Bilkent Cyberpark Atölye’de 6 ay boyunca ücretsiz yer)
  • Şirket Kurulum Desteği
  • Mentorluk Desteği
  • 1 Yıl boyunca mali danışmanlık hizmeti

UnutmayınMedya Sponsoru olarak yer aldığımız Ankara Start-Up Zirvesi'ne sizlerde buradan biletinizi alarak katılım gösterebilir ya da projenizle yarışmacı olarak başvurabilirsiniz. 

17 Aralık 2017 tarihinde Bilkent Otel’de gerçekleştirilecek Ankara Start-Up Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ankarastartup.com web adresini ziyaret edebilir, sosyal medya hesapları (facebooktwitter) üzerinden ise anlık paylaşımları takip edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor