Enerji Sektörü EIF 2017 Kongresi İle Ankara'da Buluşuyor!

Enerji sektörünün karar alıcıları, uzmanları ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirecek Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı (EIF), 8-10 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek. Detaylar Haberimizde..

Enerji sektörünün karar alıcıları, uzmanları ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirecek Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı (EIF), 8-10 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek.

EIF'ten yapılan açıklamaya göre, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu ve Limak ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, enerji sektöründe uzman 250’ye yakın firmanın aynı platformda buluşturulması hedefleniyor.

Global Enerji Derneği tarafından 9 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en geniş uluslararası katılımlı kongre ve fuarı olarak bilinen EIF, Ankara'daki ATO Congresium’da yapılacak.

Kongrede tartışılacak ana konuların başında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının ortaya koyduğu yerlileşme stratejisi, 10 yıl sonra enerjinin üçte ikisinin yerli kaynaklardan üretilmesi hedefi, milli enerji ve maden politikası, petrol ve doğalgaz üzerine geliştirilen uluslararası projeler ele alınacak.

Öte yandan, EIF'te bu yıl Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi de onursal başkan olacak.

EIF 2017 Kongresi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.enerjikongresi.com web adresini ziyaret edebilir, kongre programına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.926 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor