İçinizdeki Girişimciyi Uyandırmak İçin Wake Up Festival’17'ye Davetlisiniz!

Bu sene ilki düzenlenecek olan Wake Up Festival’17, 7 Ekim 2017 Cumartesi günü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Merkez Kampüsü'nde başlıyor. Detaylar haberimizde..

Bu sene ilki düzenlenecek olan Wake Up Festival’17, 7 Ekim 2017 Cumartesi günü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı Merkez Kampüsü'nde başlıyor.

Katılımın ücretsiz gerçekleşeceği, kariyerlerinize ve düşüncelerinize katkı sağlamayı amaçlayan bir etkinlik olan Wake Up Festival’17, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin doğa ve tarih kokan havasında start-up ekiplerine, girişimcilere, alanlarında öncü olan mentörlere ve yatırımcılara ev sahipliği yapıyor.

Festival; açık alanda gerçekleşecek konferanslar ve fenomenler paneline kadar; ikram, networking ve startup standlarının keşfedilmesi ve ödüllü oyunlar ile sona erecek. Wake Up Festival’17 girişimcilik ekosistemi içinde eğlenceli ve bir o kadar da merak uyandırıcı bir etkinlik olma yolunda bir ilke imza atıyor.

Herkesin dünyayı, etrafında olup bitenleri yorumlayışı farklıdır. Sen de bu dünyaya kendinden bir şeyler katmak istiyorsan, uyanışa hazırlan. Çünkü Wake Up Festival’17 her sene gerçekleşecek ve hiçbir yıl bir önceki ile aynı olmayacak.

Wake Up Festival'17 Festivaline Kimler Katılabilir ve Neden Katılmalı?

  • Üniversiteniz veya bölümünüz ne olursa olsun davetlisiniz.
  • Kariyerinize başlarken sizlere işin içerisinde olarak tecrübe edinebileceğiniz startup stajlarını keşfedebilirsiniz.
  • “Benim bir fikrim var!” kavramının bir startup aşamasına nasıl geldiği ile ilgili sizleri aydınlatacak yaklaşık 40 adet startup ile buluşabilirsiniz.
  • Eğer bir fikriniz varsa, onu dinleyebilecek insanlarda bir arada olma şansına sahip olabilirsiniz.
  • Yani kısacası; tanışmak, keşfetmek ve eğlenmek için Wake Up Festival’17 e katılabilirsiniz.

Wake Up Festival’17 hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve katılım göstermek isterseniz http://goo.gl/qu3RaR web adresini ziyaret edebilirsiniz. Katılım için:

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor