İlk İşim Girişim 2017 İçin Başvuru Süreci Başladı!

Çalık Holding ile Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde Türkiye’de girişimciliği teşvik etmek amacıyla düzenlenen “İlk İşim Girişim” Yarışması için başvurular başladı. Detaylar haberimizde..

Çalık Holding ile Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde Türkiye’de girişimciliği teşvik etmek amacıyla düzenlenen “İlk İşim Girişim” Yarışması için başvurular başladı. Yarışmacılar bu yıl ilk kez “Yeni Girişimler” ve “Yeni Fikirler” başlıkları altında iki farklı kategoride değerlendirilecek. 

Silikon Vadisi Starcamp’ta Eğitim Ödülü

İlk İşim Girişim Yarışması 2017’nin kazananları iki farklı kategoride farklı ödüllerin sahibi olacak. “Yeni Girişimler” kategorisinin kazananları para ödülü ve ofis imkânının yanı sıra bu yıl ilk kez Silikon Vadisi’ndeki tek Türk Kuluçka Merkezi olan Starcamp’ta eğitim fırsatı kazanacaklar. “Yeni Fikirler” kategorisinde ilk 3’e giren yarışmacılar ise para ödülü ve Yıldız Önkuluçka’da 6 ay süreyle ofis olanağı elde edecekler.

Hedef, Girişimcilere Fırsat Sunmak

Çalık Holding ve YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi ortaklığında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “İlk İşim Girişim” yarışması, ülkemizde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını sağlamayı, vizyoner genç girişimcileri ortaya çıkarmayı, girişimcilik ekosistemini güçlendirmeyi, yenilikçi ürün ve fikirlerin ticarileşmesine fırsat tanımayı ve uluslararası pazarlarda yer almalarını teşvik etmeyi hedefliyor.

“İlk İşim Girişim” Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz web adresini ziyaret edebilirsiniz. Başvuru işlemlerini ise 13 Ekim 2017 tarihine kadar site üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor