TAİDER “Gelecek Nesil Zirvesi” Çeşme’de Gerçekleşti

TAİDER, her sene Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin öncesinde Gelecek Nesil Komitesi’nin düzenlediği Gelecek Nesil Zirvesi ile bu yılda sektörlerinde önemli başarılara imza atan şirketlerin, kendi alanlarında aktif görev alan ve almaya hazır gelecek nesil temsilcilerini bir araya getirdi. Detaylar

Dünya’da 65 ülkeyi kapsayan Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı (Family Business Network International) Türkiye üyesi olan TAİDER, her sene Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin öncesinde Gelecek Nesil Komitesi’nin düzenlediği Gelecek Nesil Zirvesi ile bu yılda sektörlerinde önemli başarılara imza atan şirketlerin, kendi alanlarında aktif görev alan ve almaya hazır gelecek nesil temsilcilerini bir araya getirdi.

Çeşme’de gerçekleştirilen TAİDER 5. Gelecek Nesil Zirvesi’nde Eğitmen Polat Doğru yönetiminde “Aile Olmak İçin İnsan İlişkileri” konusu ele alındı. Sadece TAİDER Üyeleri’ne açık olan organizasyonda gelecek nesil temsilcileri bir araya gelip faydalı paylaşımlarda bulundu. 

Zirvede TAİDER Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Projesi” bilgilendirmesi, Sun Tekstil 2. nesil üyesi Ayşe Ünlütürk sunumu ile gerçekleştirildi. Ardından TAİDER Gelecek Nesil Komitesi Eş Başkanı, Tila Kompozit 2. nesil üyesi Burak Darcan TAİDER Gelecek Nesil Komitesi’ni tanıttı ve Gelecek Dönem Komite Başkanı Cryocan 2. nesil üyesi Kemal Urhan ile Gelecek Nesil Komitesi’nin yeni hedeflerini paylaştılar.

Gelecek nesil komitesinin faaliyetleri konusunda alınan bilgiler gönüllü adayların artmasını sağladı ve gelecek Nesil Komitesi’nin yeni dönem faaliyet planlarından mentorluk ve Yeni Liderler Çemberi gelişimi yoğun ilgi gördü.

Zirvenin ikinci bölümünde ailede ve yaşamda insan ilişkileri üzerine yoğunlaşarak birlikte çalışmanın ve birlikte yaratmanın önemi vurgulandı. Eğitmen Polat Doğru bilimsel araştırmalar ile bulunan başarılı insan, aile ve şirket içerisinde takım olmak için gerekli özellikleri kendinden ve toplumdan örnekler ile aktardı. Polat Doğru’nun soru yanıtlarla oldukça interaktif hale getirdiği yoğun ve eğlenceli geçen günün ardından TAİDER gelecek nesil üyeleri beraberce akşam yemeğinde de paylaşımlarına devam ettiler.

 “Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik“ söylemi ile ülkemiz aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına  destek olmak amacıyla 2012 yılında kurulan TAİDER’in Ankara, İzmir, Bursa ve İstanbul’da temsilcilikleri bulunmakta.

İstanbul’da 3-4 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşecek, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Ali Koç’un açılış konuşmacısı olacağı TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin gelecek nesiller özel programında tekrar bir araya gelecek üyeler iletişim ve girişimcilik üzerinde yapılacak oturumlarda paylaşımlarına devam edecekler.

TAİDER 5. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.taider.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor