TİM Gana Pazarı İçin İhracatçılara Yol Gösterecek!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Coface'ın desteğiyle düzenlediği ve 10 ülkeyi kapsayan İhracat Pusulası Programının ikincisi “Rota: Gana” sloganıyla 17 Ağustos'ta düzenlenecek. Detaylar haberimizde.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Coface'ın desteğiyle düzenlediği ve 10 ülkeyi kapsayan İhracat Pusulası Programı son hızıyla devam ediyor. 25 Temmuz'da “Rota: Güney Kore” etkinliği ile başlayan toplantıların ikincisi “Rota: Gana” sloganıyla 17 Ağustos'ta düzenlenecek.

Etkinliğin açılış konuşmalarını TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gana Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Muhammed Nurudeen Ismaila ve DEİK/Türkiye-Gana İş Konseyi Başkanı Pelin Güneşoğlu yapacak.

TİM Genel Sekreteri Dr. H. Bader Arslan'ın bir sunum gerçekleştireceği toplantıda Ekonomi Bakanlığı Gana Önceki Ticaret Müşaviri Gana tecrübelerini aktarırken, Coface Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Emre Özer ise ticari riskler ve alacak sigortası konularında firmaları bilgilendirecek.

Saat Program Akışı
10:00-10:30:  Açılış Konuşmaları
  • TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, 
  • Gana Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Muhammed Nurudeen Ismaila
  • DEİK/Türkiye-Gana İş Konseyi Başkanı Pelin Güneşoğlu
10:30-12:00:

PANEL – Gana Pazar Analizi

İhracatçı firma başarı hikâyeleri (Gana'ya ihracat yapan firmaların deneyim paylaşımı)

Soru - Cevap

  • TİM Genel Sekreteri Dr. H. Bader Arslan, 
  • T.C. Ekonomi Bakanlığı Akra Önceki Ticaret Müşaviri Ziya Çamur, 
  • Coface Ticari Gruptan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Gençtürk, 
*Yer: TİM Dış Ticaret Kompleksi – Çobançeşme Mevkii Yenibosna

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin 10 Ülkeyi kapsayan “İhracat Pusulası: Gana” etkinliklerine katılım göstermek isteyen ihracatçı okurlarımız buradan kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor