Milli Gemimiz MTA Oruç Reis Göreve Başladı!

Millileşme yolunda önemli üretimlerden bir tanesi olan "Milli Sismik Araştırma Gemisi" MTA Oruç Reis, Akdeniz ve Karadeniz’in altında doğalgaz ve petrol arayacak. Detaylar haberimizde..

Millileşme yolunda önemli üretimlerden bir tanesi olan "Milli Sismik Araştırma Gemisi" MTA Oruç Reis, Akdeniz ve Karadeniz’in altında doğalgaz ve petrol arayacak.

2008 yılında Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ortaklığında Ulusal sismik araştırma gemisi üretimi için başlatılan çalışmalar sona erdi. KanalAhaber.com'un özel haberine göre, İstanbul Tersanesi'nde yapımı gerçekleştirilen MTA Oruç Reis gemisi göreve başladı.

"Milli Sismik Araştırma Gemimiz Milletimize Hayırlı Olsun"

Sosyal medya üzerinden Milli Sismik Araştırma Gemisi MTA Oruç Reis'in fotoğraflarını paylaşan Savunma Sanayii Müsteşarlığı,”Milli Sismik Araştırma Gemimiz MTA Oruç Reis görevine başladı. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Milli Sismik Araştırma Gemisi MTA Oruç Reis hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.mta.gov.tr/v3.0/arastirmalar/oruc-reis web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kanal A kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor