Altın Fikirler Bir Araya Geliyor!

2017 yılının ulusa çaptaki projelerinde biri olan “Altın Fikirler Akademisi” (AFA), girişimcilik fikri olan 18-40 yaş arasındaki gençlerin, fikirlerini iş modeline çevirebilmeleri için gerekli eğitimleri almalarını sağlayacak. Detaylar haberimizde..

Dünya çapında faaliyet gösteren Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği 2017 yılının ulusal çaptaki projelerinde biri olan “Altın Fikirler Akademisi” (AFA) için kolları sıvadı.

“Aktif gençler için önde gelen küresel network olmak” vizyonuna odaklanan JCI (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) üyeleri, “Gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak” misyonu için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2017 yılının ulusa çaptaki projelerinde biri olan “Altın Fikirler Akademisi” (AFA), girişimcilik fikri olan 18-40 yaş arasındaki gençlerin, fikirlerini iş modeline çevirebilmeleri için gerekli eğitimleri almalarını sağlayacak. Eğitimler sırasında genç girişimci adayları, mentörlerle birebir çalışma fırsatı bulacak.

17 Haziran tarihine kadar açık olan başvurular sonrasında fikirler, alanında uzman jüri tarafından elenecek ve ilk elemeyi geçenler Altın Fikirler Akademisi’ne katılmaya hak kazanacak. Ulusal çapta gerçekleştirilecek olan Altın Fikirler Akademisi eğitim hafta sonları; İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 3 farklı şehirde, JCI Türkiye’ye bağlı yerel şubeler tarafından organize edilecek.

AFA projesi ile uluslararasındaki gücünü, ulusala da duyurmak ve girişimcilik ekosisteminde daha güçlü bir pozisyonda yer almayı hedefleyen JCI Türkiye, final elemesi sonrasında kazanan ilk 5 yarışmacıya sürpriz ödüller verecek.

AFA projesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.jciturkiye.org web adresini ziyaret edebilir, başvuru koşullarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

 Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 5.601 kişi okudu.
Kategori: Yarışma, Girişimci Ekosistemi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor