Sokak Hayvanlarını Koruyan Proje İki Ödülün Birden Sahibi Oldu!

Açıkhava Reklamcıları Vakfı’nın düzenlediği A Awards-Açıkhava Reklamları Yarışması’nın sonuçları, Rahmi Koç Müzesi’nde yapılan ödül töreninde belli oldu. 2013 yılından bu yana yaratıcı açıkhava reklamlarını ödüllendiren A Awards’ın sonuçlarına göre Hürriyet Emlak, iki kategoride birincilik kazandı.

2013 yılından bu yana yaratıcı açıkhava reklamlarını ödüllendiren A Awards, Türkiye’nin emlak sitesi Hürriyet Emlak’ın geçtiğimiz kış gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesini ödüllendirdi. Sokak hayvanları için farkındalık yaratmak adına İstanbul’da birçok noktaya “Hürriyet Emlak Yuvası” yerleştiren Hürriyet Emlak, “En İyi Sosyal Sorumluluk Reklam Ödülü”nün yanı sıra “Kentsel Tasarım Özel Ödülü”nün de sahibi oldu.

Açıkhava Reklamcıları Vakfı (ARVAK)’ın düzenlediği A Awards-Açıkhava Reklamları Yarışması’nın sonuçları, Rahmi Koç Müzesi’nde yapılan ödül töreninde belli oldu. 2013 yılından bu yana yaratıcı açıkhava reklamlarını ödüllendiren A Awards’ın sonuçlarına göre Hürriyet Emlak, iki kategoride birincilik kazandı.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen “Hürriyet Emlak Yuvaları” adlı proje, toplum yararına yapılmış farkındalık yaratan çalışmalara verilen “En İyi Sosyal Sorumluluk Reklam Ödülü”nün sahibi oldu. Kent yaşamına katkıda bulunan ve toplumsal yarar sağlayan açıkhava reklamlarına verilen “Kentsel Tasarım Özel Ödülü”nü de aynı proje ile kazanan Hürriyet Emlak, iki önemli ödülün sahibi oldu.

Sokak hayvanlarını Hürriyet Emlak çatısı altında koruyan projede kedi yuvaları, İstanbul’daki 41 semtte sokak hayvanlarının en yoğun olduğu 1.100 bölgeye yerleştirilmişti. Geçtiğimiz yıl çok sert geçen kış aylarında on binlerce kedi, ihtiyaç duydukları su geçirmez yuvalarına ve mamalarına kavuşmuştu. Hürriyet Emlak, vatandaşın da mama konusunda destek olduğu proje ile zaman zaman -5 dereceye düşen havalarda sokakta yaşayan kedilerin yanında olmuştu.

Hürriyet Emlak’ın önümüzdeki kış aylarında da sürdürmeyi planladığı yuva projesi, sahipsiz pek çok sokak hayvanının korunmasını sağlamaya devam edecek.

A Awards-Açıkhava Reklamları Yarışması'nın diğer kazananları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.aawards.net/Arsiv-Oduller/2017 web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor