İstanbul TALKS Fintech 2017 İçin Geri Sayım Başladı!

İstanbul TALKS konferans serisinin 2017 programı içinde yer alan ve Türkiye’de ilki geçen yıl gerçekleştirilen Fintech Konferansı’nın ikincisi 16 Mayıs’ta Swissotel The Bosphorus, İstanbul’da yapılacak. Detaylar haberimizde..

İstanbul TALKS konferans serisinin 2017 programı içinde yer alan ve Türkiye’de ilki geçen yıl gerçekleştirilen Fintech Konferansı’nın ikincisi 16 Mayıs’ta Swissotel The Bosphorus, İstanbul’da yapılacak. Fintech sektöründeki küresel trendlerin konuşulacağı Fintech 2017 Konferansı’na yerli ve yabancı çok sayıda önemli konuşmacı katılacak.

Dünyaca ünlü konuşmacıları ve ilham veren profesyonelleri ağırlayan ve ezber bozan konferanslarıyla adından söz ettiren İstanbul TALKS Konferansları’nın 2017 yılındaki ikinci etkinliği Fintech 2017 Konferansı ile devam ediyor. Fintech sektörünün küresel ölçekte gelişimini derinlemesine inceleyen Fintech 2017 Konferansı’nda bu yıl da finansal teknolojiler konusunda önemli isimler yer alacak.

Bu yılın Fintech 2017 Konferansı’nın önemli isimleri arasında Silikon Vadisi’nin dikkat çeken CEO’larından Finansal Erişim Uzmanı ve Yazar Carol Realini, 500 Startups’da “Geri kalanımız için finansal hizmetler” isimli Fintech Fonu’nu yöneten Sheel Mohnot, Fintech sektörüne odaklanmış olan tek küresel yatırım bankası Financial Technology Partners Yönetici Direktörü Tim Schipporeit, VISA ve PayPal’da üst düzey görevlerde bulunmasının ardından Singapur ve Dubai’de çevrimiçi ödeme sistemleri şirketi Telr’ı kuran gelişmekte olan piyasalar Fintech uzmanı Elias Ghanem, finans piyasalarıyla ilgili teknolojiler ve düzenlemeler konusunda derin bir birikime sahip olan ve varlık yönetimi sektöründe fon yöneticileri ve dağıtıcıları için blockchain altyapılı uygulamalar üreten ve global bir girişim olan TheFundsChain’in kurucu ortağı ve CEO’su Romain Devai, Orta Doğu’daki büyük bankalara yenilikçi iş modelleri ile ilgili olarak danışmanlık ve iş geliştirme hizmetleri vermiş olan, UBIQ Kurucusu ve CEO’su Michel Kilzi konuşmacılar arasında yer alacak.

Fintech 2017 Konferansı’nda; ödemeler dünyasındaki güncel tartışmalar, bankacılıkta paradigma değişimi, blockchain finansal dünyayı nasıl etkileyecek, sigortacılık sektöründe gelecek 10 yıl, yeni oyuncuların yükselişi, dijital finans kapsayıcılığı geliştiriyor, tedarik zinciri yönetimi ve finansmanı, faturalama ve muhasebe uygulamaları gibi konular uzmanlarıyla birlikte tartışılacak.

Swissotel The Bosphorus, İstanbul’da gerçekleştirilecek konferans; finans sektörünü, fintech girişimcilerini, fintech sektörüne değen çözümleriyle startup teknoloji şirketlerini, bankaları, sermaye piyasası kurumlarını, sigorta şirketlerini, teknopark yöneticilerini, risk sermayesi yatırımcılarını, kuluçka merkezlerini, melek yatırımcıları, danışmanları, BT profesyonellerini ve akademik çevrelerden üst düzey katılımcıları bir araya getiriyor. Fintech 2017 Konferansı; katılımcıların, sektörlerin öncü ve duayenleriyle tanışma fırsatı bulacakları kapsamlı bir program eşliğinde yeni fikirlerin ve ortaklıkların geliştirilmesi için elverişli, geniş ölçekli bir networking platformu sunuyor.

Fintech ile ilgili parlak fikirlerini büyük işlere dönüştürmeyi başarmış isimlerin hikayeleri, ödemeler sektöründeki yeni nesil şirketlerin rekabet üstünlükleri, bankacılık ve sermaye piyasasına giren fintech şirketlerinin bu sektörlerdeki geleneksel yapılar ve piyasaların dönüşümüne olan katkıları, blockchain alt yapısının finansal piyasaların yeni dijital çağının başlangıcı olup olmadığı, bitcoin alanındaki fırsatlarla riskler, KOBİ finansmanı, kitle fonlaması ve kişiden kişiye borçlanma gibi yöntemlerin mevcut düzenlenmiş piyasa yapılarında nasıl rekabet ettiği gibi konuları kapsayan panellerde, önde gelen konuşmacılar sektörlerindeki yeni gelişmeler hakkında analizler yapacak ve görüşlerini aktaracak.

 İstanbul TALKS Konferansları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.istanbultalks.com.tr/fintech web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor