"Üsküdar Fikir Sanat" Girişimleri The Pitcher 2017'de!

Üsküdar Fikir Sanat Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Butik Deneyimler ve Host My Pet, The Pitcher 2017’de en iyi 20 girişim arasına seçildi. Detaylar haberimizde..

Üsküdar Fikir Sanat Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Butik Deneyimler ve Host My Pet, The Pitcher 2017’de en iyi 20 girişim arasına seçildi.

İşine güvenen ve büyümek isteyen girişimleri, yeni fırsatlar peşindeki yatırımcılar ile ikinci kez bir araya getirmeye hazırlanan The Pitcher, başvurular arasından seçtiği en iyi 20 girişimi açıkladı. Seçilen girişimler arasında Üsküdar Fikir Sanat Merkezi’nden Butik Deneyimler ve Host My Pet bulunuyor.

Girişimlerin sunduğu zekice fikirler, yetkin ekipler ve benzersiz sunumların büyük çoğunluğu dikkate değerken, yalnızca en iyi 20 tanesi The Pitcher 2017 sahnesinde işlerini tüm dünyaya sergilemeye değer görüldü. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan The Pitcher 2017’de sahneye çıkacak girişimler, Galata İş Melekleri, TEB Özel Melek Yatırım Platformu ve Technolera yatırımcılarının önerileriyle Insprad seçim kurulu tarafından titizlikle belirlendi. 

15 Nisan’da Workinton Levent 199’da gerçekleştirilecek olan The Pitcher 2017, başvurular arasından seçilen en iyi 20 girişimi Türkiye, Avrupa ve Silikon Vadisi’nden 70’i aşkın aktif yatırımcının karşısına çıkaracak ve olası yatırım görüşmelerine öncülük edecek.

The Pitcher 2017'ye Seçilen "Üsküdar Fikir Sanat" Girişimleri

Butik Deneyimler

“İnsanlara mutluluk veren deneyimler sağlamak istiyoruz” ilkesiyle ile yola çıkan Butik Deneyimler, Nitelikli Hizmetler ve Turizm sektöründeki değişimi ivmelendirmek için teknoloji geliştiriyor. İTÜ Çekirdek ve Üsküdar Fikir Sanat Merkezi tarafından desteklenen Butik Deneyimler, Almanya’da IdeaLab, Portekiz’de Websummit, Finlandiya’da Slush gibi önemli girişimcilik etkinliklerinde yer alarak global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Host My Pet

Host My Pet, evcil hayvan sahiplerinin yokluğundan kendileri gibi hayvansever evcil hayvan bakıcıları bulabileceği sevgi dolu, kullanımı çok kolay bir online platform. Host My Pet, Erasmus Öğrenci Değişim Programıyla Finlandiya'ya giden Mert Mutlu ve diğer evcil hayvan sahibi arkadaşları tarafından Helsinki'de kuruldu. Kasım 2015'te Startup Weekend Helsinki Hackathon'unda birinci seçilen girişim, Ekim 2016 yılında Helsinki'de şirketleştirildi. Toplamda 110.000 TL’yi aşkın yatırım alan girişimde, 8 ayrı ulustan 9 deneyimli girişimci bulunuyor. Şu anda Host My Pet, "öğrenerek, birlikte gelişelim" ilkesiyle Finlandiya'da hizmet veriyor. Ekip üyelerinin bulundukları konumları avantaja çeviren ekip, Türkiye ve Japonya'ya ürünü taşımaya hazırlanıyor. 

Üsküdar Fikir Sanat Merkezi hakkında detaylı bilgi için bu Röportaj Haberimizi okuyabilir ve www.uskudarfikirsanatmerkezi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor