Hazırgiyim İhracatçıları Online Pazarlamaya Yoğunlaşacak!

Türkiye’nin istihdam ve ihracatında lokomotif sektörlerin başında gelen Hazırgiyim sektörü, son dönemde ihracatındaki durgunluğu aşmak ve ihracatta tekrar artışa geçmek için önümüzdeki süreçte online pazarlamaya ağırlık verecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin istihdam ve ihracatında lokomotif sektörlerin başında gelen Hazırgiyim sektörü, son dönemde ihracatındaki durgunluğu aşmak ve ihracatta tekrar artışa geçmek için önümüzdeki süreçte online pazarlamaya ağırlık verecek.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde en fazla ihracat yapan, en çok eğitim düzenleyen, en aktif birlik olmalarına karşın ihracatta son dönemde bir durgunluk yaşadıklarını bu durgunluğu aşmak için önümüzdeki süreçte pazarlama atağı başlatacaklarını söyledi.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin 2016 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan EHKİB Başkanı Kızılgüneşler, “2017 yılının ilk çeyreğinde ihracatımızı arttıramadık. 2017 yılının geride kalan diliminde daha yoğun çalışarak ihracatımızı arttırarak yaptığımız başarılı çalışmaları taçlandırmalıyız. 2018 yılı Nisan ayına kadar pazarlama kanalına ağırlık vereceğiz. 5 Mayıs 2017 tarihinde EİB Moda Tasarım Yarışmamızın finalini yapacağız. Ege İhracatçı Birlikleri aplikasyonunu yazıyoruz. Kısa sürede hayata geçecek, üyelerimizle daha yoğun iletişimde olacağız, Avrupalı müşterilerle buluşacağı bir B2b marketing portalı ile görüşmelerimiz sürüyor yakında üyelerimizin buralardan avantajlı şekilde hizmet almasını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Rakiplerimiz Merdivenleri Çıktı Biz Yerimizde Saydık

Türkiye’nin önemli seçimleri arka arkaya yaşadığına dikkati çeken Kızılgüneşler şöyle devam etti; “Artık ekonominin konuşulduğu, yapısal reformların hayata geçtiği bir döneme girilmesini istiyoruz. Rakiplerimizin merdivenleri çıkarken biz yerimizde saydık. Artık merdivenleri 3’er, 5’er çıkmalıyız.”

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin 2016 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda, 2017 yılı bütçesi 4 milyon 790 bin TL olarak benimsenirken, 2017 yılı iş programı da kabul edildi.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor