E-posta Pazarlamaya Büyük Kolaylık: INBOXBrush!

Türkiye’nin en büyük e-posta pazarlama platformlarından biri olan INBOX, 2017’ye hızlı bir giriş yaptı. Hem müşterilerine sunduğu ürünler bakımından büyük yenilikler sunan, hem de globale açılma anlamında dev bir adım atan şirket, ileriye dönük büyük planlara sahip. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en büyük e-posta pazarlama platformlarından biri olan INBOX, 2017’ye hızlı bir giriş yaptı. Hem müşterilerine sunduğu ürünler bakımından büyük yenilikler sunan, hem de globale açılma anlamında dev bir adım atan şirket, ileriye dönük büyük planlara sahip.

INBOX, INBOXBrush uygulaması ile e-posta pazarlamaya büyük kolaylıklar getiriyor. E-posta pazarlaması sektöründe kullanıcıların uzun zamandır en çok sorun yaşadığı konu e-bültenlerin tasarlanması sırasında çok zaman harcanması. Bunun da başlıca sebebi artık e-postaların çok sayıda ve çok çeşitli boyutlarda ekranlara sahip cihazlarda açılıyor olması. Dolayısıyla en verimli içeriği hazırlamak dijital pazarlama uzmanları için oldukça zaman alıyordu.

INBOX’ın kendi paneline entegre biçimde çalışan INBOXBrush uygulaması bu sorunu kökünden çözmüşe benziyor. INBOX kullanıcıları bu ürünle, hazır şablonlar üzerindeki çok sayıda elementi, yalnızca sürükle-bırak yöntemini kullanarak birkaç dakika içerisinde mobil uyumlu e-bültenlere dönüştürebiliyorlar. Görsel açıdan da fazlasıyla tatminkâr içerikler sunan INBOX, kullanıcılarını oluşturabilecekleri e-bülten sayısı konusunda da sınırlamamış ve oluşturulan e-bültenleri sistem üzerinde saklama imkânı vermiş. Bu da kullanıcılara zaman kazandırmanın yanında bir sonraki kampanyalar için daha tutarlı içerikler oluşturulmasını sağlıyor. 

Ürünün bir diğer artısıysa oldukça kullanıcı dostu bir şekilde hazırlanmış olması. Sürükle-bırak yöntemiyle e-bülten oluşturmaya izin vermesinin yanında, ürünün INBOX’ın ana paneline entegre biçimde çalışması da kampanyaların oluşturulması konusunda kullanıcılarının elini rahatlatıyor. 

Türkiye'de İlk Defa Ayda 5000 Gönderim Kotası Ücretsiz Veriliyor!

INBOX tüm bu girişimlerinin ardından platformunun tanıtımını da yapabilmek amacıyla aylık 500 kişiye, 5.000 gönderimi de ücretsiz olarak sunmaya başladı. 

INBOXBrush uygulaması aynı zamanda e-posta pazarlamasını daha önce kullanmamış milyonlarca şirket ve organizasyon için de kullanım kolaylığı sağlıyor. E-bülten oluşturmanın INBOXBrush sayesinde artık bilgisayarda sunum hazırlamak kadar kolaylaşması ile beraber, e-posta pazarlamasıyla yeni tanışacak kişiler de ikinci bir defa düşünmek zorunda kalmadan kampanyalarını yürütebilecekler.

INBOX Artık Şirket Yazılımlarına Entegre Biçimde Kullanılabiliyor

Entegrasyon hizmetlerini bir süredir zaten sunan INBOX, artık kendi sistemini direk üçüncül parti uygulamalara entegre ederek kullanma imkanı da sağlıyor. Müşterilerinin tek bir CRM üzerinden tüm kampanyalarını yönetebilmeleri için bu önemli bir atılım. Bunun yanında, entegrasyonun bu aşamaya gelmesiyle beraber, ajanslar ve yazılım firmaları da e-posta pazarlama desteğini artık INBOX’ın sistemi üzerinden sağlayabiliyor.

INBOXBrush hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.inboxbrush.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor