Yerli Otomobil Üretiminde İş Modeli Değişiyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özlü, yerli otomobil konusunda iş modelinde değişiklik yapacaklarını belirtti. Detaylar haberimizde..

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özlü, yerli otomobil konusunda iş modelinde değişiklik yapacaklarını belirtti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil konusunda iş modelinde değişiklik yaptıklarını söyledi. Bu anlamda özel sektörün önde olduğu, devletin desteklediği bir modelle yola devam edeceklerini dile getiren Özlü, “Küresel bir başarı hedefliyoruz. Sadece Türkiye için değil, bütün dünya için otomobil üreteceğiz. Nasıl ki yabancı markalar Türkiye’de fabrikalar kurup, otomobil üretiyorlarsa biz de benzer şekilde bir başarıyı hedefliyoruz” dedi.

Üretimi tek kişinin yapması kadar çok ortaklı olmasının da riskler taşıdığına dikkati çekerek birbirleriyle anlaşan, istekli bir konsorsiyum arzu ettiklerini, önümüzdeki günlerde kimlerin olduğunu açıklayacaklarını söyledi.

TGRT Haber kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor