İnovaLİG 2017 Başvuruları 31 Mayıs'a Kadar Devam Ediyor! Kaçırmayın!

Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl Türkiye’nin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programı bu yıl 4.kez gerçekleştirilecek. Başvurular için son tarih 31 Mayıs 2017! Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl Türkiye’nin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programı bu yıl 4.kez gerçekleştirilecek. Başvurular için son tarih 30 Nisan 31 Mayıs 2017!

2016 İnovaLİG’e başvuran 761 firma ile Türkiye, IMP3rove programına katılımın en yüksek olduğu ülkelerden biri haline gelmeyi başardı ve şampiyonlar Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile Türkiye İnovasyon Haftası’nda ödüllerini aldı.

İnovaLİG ile firmalar hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışıyor, hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı buluyorlar. İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya, kapsamlı inovasyon değerlendirme ve kıyas analizi raporu ücretsiz bir şekilde sunuluyor. İnovaLİG sayesinde firmaların orta ve uzun vadeli hedeflerine odaklanmasına, yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip edebilmelerine imkan sağlanmış oluyor.

İnovasyon yönetiminin ve bilincinin yaygınlaştırılması ve farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen İnovaLİG programına, 2014 yılından beri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan sektör temsilcilerine kadar herkes katkı sağlıyor.

Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG, 2014 yılından bu yana gerçekleştiriliyor. Programa ilk yılda 460 firma, 2015 yılında 488 firma ve 2016 yılında da 761 firma başvurdu. İnovaLİG ile Avrupa'da 17, dünyada 67 ülkede, 6.000’den fazla firma ile uygulanan IMP3rove metodolojisine dayanan bir kurguyla, ülkemize ciddi bir fikri sermaye aktarılıyor. TİM, 2016 yılında IMP3rove standartlarına uygun iletilen değerlendirme anketi sayısı ile Türkiye’nin 1. sırada yer almasını sağladı. Türkiye, projenin başladığı ilk yıl listede 7. sırada yer alıyordu.

TİM, bu anlamda hem geçtiğimiz yıla göre inovasyon gelişiminizi görmek, hem de küresel şampiyona heyecanına ortak olmanız için sizi  İnovaLİG 2017’ye katılmaya davet ediyor.

Unutmayın, Son başvuru tarihi 30 Nisan 31 Mayıs 2017.  Firmalar ve kamu kuruluşları, başvurulara dair sorularını yöneltmek amacıyla info@inovalig.com adresine e-posta gönderebilir ya da 0212 454 06 18/0212 454 03 74'ı arayarak destek alabilirler.

İnovaLİG 2017 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.inovalig.com web adresini ziyaret edebilir, Başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi inovasyona değer veren şirketlerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor