Balayınız İçin Fırsat Otelleri Kaçırmamanızı Sağlayan Girişim: Gezinomi!

Sevdiğiniz insanla çıkacağınız ve hayalini kurduğunuz tatil için araştırmaya başladıysanız, balayı otelleri erken rezervasyon seçenekleri ile sizi bekliyor. Detaylar haberimizde..

Sevdiğiniz insanla çıkacağınız ve hayalini kurduğunuz tatil için araştırmaya başladıysanız, balayı otelleri erken rezervasyon seçenekleri ile sizi bekliyor. En rahat oda seçenekleri, güler yüzlü çalışanları ve sizi bekleyen hizmet seçenekleri ile konfor konusunda size kusursuz olanı sunacak olan oteller mevcut. Hem cebinize uygun hem de en lüks hizmeti sunacak balayı otelleri arasında bir de balayı indirimi fırsatlarının olduğunu unutmamalısınız.

Balayı otelleri konfor ve özel oda seçenekleri ile hatta tesis içinde sundukları çok farklı ve size indirimli hizmetleri ile de bilinmekte. Hamam, spa, sauna ve masaj konusunda çoğu otelde balayı çiftine özel indirimler uygulanmakta. Bunun için özel ayrıcalıklarla dolu olan bir otel seçimi yapmanızda fayda var. En konforlu ve rahat olanı yakalayabileceğiniz gibi denize sıfır konumu ve hatta gezilip görülecek yerlere en yakın olanları da inceleyerek aralarından bir seçimde bulunabilirsiniz. 

Yaz ya da kış aslında hiç fark etmez. Tatil tatildir diyenler için; özellikle kış aylarında alınmış olan bir tatilin yaz sezonu için ne kadar ucuza alınabileceğini siz de görebilirsiniz. Ortalama 6-7 ay öncesinden aldığınız ve yazın keyifle deniz, kum ve güneş zevkini yaşamanızı sağlayacak olan tatilinizin lüks tesislerden birinde olmasını istiyorsanız, şimdiden araştırmaya başlamalısınız. 

Fırsat otelleri aslında tam da bunun için var. Yani size en rahat olanı sunacak, konforu ile sizi memnun edecek, güler yüzlü çalışanları ile bu keyfi yaşamanızı sağlayacak olan tatil fırsatlarını mutlaka incelemelisiniz. Konfor dediğiniz zaman hem en uygun fiyat hem de lüks işin içine giriyor. Tabi ki bunun içinde araştırma yapıp, en çok beğendiğiniz otel için yerinizi erken rezervasyon ile ayırtmanızı tavsiye ederiz. 

Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil cennetlerinin başında gelen Antalya’da bir yaz tatili planınız varsa ve siz en güzel eğlence seçeneklerinden yararlanıp hem de hayal ettiğinizden daha uygun fiyata bir balayı planlamak istiyorsanız, Alanya otellerini incelemelisiniz. Peki, Alanya’da nasıl bir tercih yapmalısınız? Alanya'da Alan Xafira seçeneği planınızı yapıp rahat edebilirsiniz. Gazipaşa Havaalanı 60 km, Antalya Havalimanı ise 100 km mesafede bulunan otelin ulaşımı kolaydır. Lüks hizmet seçenekleri, güler yüzlü çalışanları ve tabi ki en konforlu oda seçenekleri ile hayal ettiğinizden daha rahat bir tatil planlayabilirsiniz. 

Xafira Deluxe Resort & Spa Hotel’de kendiniz için ve sevdiğiniz insanla geçireceğiniz en özel tatil için fırsatların ne kadar fazla olduğunu göreceksiniz. Özel balayı indirimi seçeneklerini gözden geçirmeli, erken rezervasyon ile balayı tatilinizi hemen planlamalısınız. Ultra her şey dahil hizmeti ile sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe sunan tesiste, ara öğün ve aperatif çeşitleri de oldukça fazladır. Yani gün boyu en rahat olanı yakalayacağınız kesindir. Elinizi çabuk tutmalı ve cebinize ve içinize en çok sinen oteli hemen bulmalısınız.

Bu içeriği 4.821 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Rehberi, Tanıtım Haberi, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor