Masrafsız Ofis Modelleri Kriz Döneminde Girişimcilere Nefes Aldırıyor!

eOfis, 2010 yılından beri Hazır ve Sanal Ofis konseptlerinin Türkiye’deki öncülerinden. Bugün Ortak Ofis çözümleriyle de, iş yapan, düşünen, üreten insanlara minimum maliyetle prestijli iş adresi ve konforlu iş ortamları sağlıyor. Detaylar haberimizde..

eOfis, 2010 yılından beri Hazır ve Sanal Ofis konseptlerinin Türkiye’deki öncülerinden. Bugün Ortak Ofis çözümleriyle de, iş yapan, düşünen, üreten insanlara minimum maliyetle prestijli iş adresi ve konforlu iş ortamları sağlıyor. Şirketlerin maliyetlerini minimuma çeken bu modeller kriz dönemlerinde de işleri kolaylaştırıp kurtarıcı görevi görüyor. Yatırım yapmadan, aidat ve stopaj ödemeden, elektrik, su, ısıtma-soğutma, temizlik, teknik donanım gibi maliyetlere katlanmadan çalışmaya hazır bir ofisi kullanmanız mümkün.

eOfis Kurumsal İletişim ve Pazarlama Md. Sibel Hill "Özellikle sanal ofis paketi iş prestijinizi kaybetmeden küçülebileceğiniz minimum modeli size sağlıyor" diyor. "Prestijli iş adresi, donanımlı ve çalışmaya hazır iş ortamı, posta-kargolarınızı, misafirlerinizi karşılayan ve sizi bilgilendiren bir resepsiyon, şirket isminizle telefonlarınızın karşılanıp size iletilmesi, ihtiyaç halinde kullanabileceğiniz toplantı odaları, tüm gün ücretsiz çay kahve ikramları. Aylık 300 TL+KDV’den başlayan fiyatlarla tüm bu hizmetleri alabiliyorsunuz."

Birkaç kişinin her gün fiziksel bir ofiste çalışmasına ihtiyaç duyan Mikro işletmeler için Hazır Ofis seçeneklerinin de olduğunu söyleyen Sibel Hill, Rekabette avantaj sağlamaya fırsat tanıyan bu modelleri her işletmenin dikkatle takip etmesi gerektiğinin ve bu çözümlerin bugünkü yaşadığımız ortamın gereklerinden olduğunun altını çizdi.

eOfis bugün Türkiye’nin 4 ilinde (İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep) 18 merkezi lokasyonda, 16.000 m2’de hizmet veriyor. Tüm ofislerini prestijli adreslerde ve tam donanımlı olarak kuruyor. Lounge alanları tüm üyelerinin kullanımına açık olduğundan, fiziksel ofis alanına ihtiyacı olmayan eOfis üyeleri kafelerde iş yapmaktansa, donanımlı bir ofis ortamında, ücretsiz wi-fi, çay-kahve eşliğinde, profesyonellerden oluşan sosyal bir çevrede işlerini yapmayı tercih ediyor. Üye olmanın ücretsiz ve indirimli eğitimler, network toplantıları, sosyal etkinlikler gibi ayrıcalıkları da bulunuyor.

Profesyonellerin ve girişimcilerin iş hayatlarına dair bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları açık etkinliklerin girişimciler ve girişimci adayları için destekleyici ve aydınlatıcı olması açısından bu etkinlikleri önemsiyoruz. Şirketleşmek isteyen girişimcilere makul ve özel paketler sunarak, iş dünyasına attıkları ilk adımın sağlam ve verimli olması için çalışıyoruz.

eOfis hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz www.eofis.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya eofis@eofis.com.tr üzerinden eOfis yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Haberimizi ofis ihtiyacı bulunan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor