Evinize Aradığınız Ustayı Bir Tık Uzağınıza Getiren Girişim: Evinin Ustası!

Günümüzde teknoloji, internet birçok işimizi pratik, hızlı bir şekilde gerçekleştirmemizi olağan hale getiriyor. Birçok alanda yüzlerce uygulama bu noktada hizmetimizde. Bugün bu sitelerden birisini inceleyeceğiz: Evininustasi.com. Detaylar haberimizde..

Günümüzde teknoloji, internet birçok işimizi pratik, hızlı bir şekilde gerçekleştirmemizi olağan hale getiriyor. Birçok alanda yüzlerce uygulama bu noktada hizmetimizde. Bugün bu sitelerden birisini inceleyeceğiz:Evininustasi.com.

“Aradığınız Usta Bir Tık Uzağınızda” mottosuyla yola çıkan site, iki Hukuk Fakültesi öğrencisi tarafından kurulmuş. Sitenin temel amacı, kullanıcıların oturdukları yerden oluşturdukları taleple onlarca ustaya, şirkete ulaşmasını sağlamak. Kullanıcılar aynı zamanda şirketlerin, ustaların profillerini, referanslarını, puanlarını ve hakkında yapılan yorumları inceleyerek, kriterlerine uyan usta ile dilediği gibi anlaşabilmekteler. İhtiyaçları doğrultusunda talep oluşturan kullanıcılara ustalarla mesajlaşma imkanı sunuluyor ve bu sayede karşılıklı tüm ayrıntıları konuşabiliyorlar.

Sitenin ustalar, şirketler için avantajları ise; evininustasi.com’da profillerini düzenleyerek, site aracılığıyla kendilerini müşterilerine daha iyi tanıtma imkanı yakalıyorlar. Aynı zamanda oturdukları yerden iş imkanı yakalama fırsatı elde etmiş oluyorlar. Siteye sektörleriyle alakalı iş geldiği gibi dilerlerse sms, dilerlerse mail yoluyla bilgilendirme mesajı kendilerine ulaşıyor. Aynı zamanda işlerini profesyonel şekilde yerine getirmeleri halinde, aldıkları olumlu yorum ve puanlamalarla kalitelerini kanıtlamış oluyorlar. Tabiki bu noktada şirketler arasında büyük bir rekabet söz konusu. Evininustasi; dekorasyondan, nakliyata; temizlikten boya badanaya kadar birçok sektördeki ustayı bünyesinde barındırıyor.

Sitenin kullanıcılara tamamen ücretsiz olması büyük bir avantaj. Site şimdiden binlerce kullanıcıya ulaşmış bile. Siteyi kullananlar memnuniyetlerini dile getiriyor.

Evinize aradığınız ustayı bir tık uzağınıza getiren girişim hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz  www.evininustasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Yeni Girişim haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor