Enerjinin Kalbi Boğaziçi Enerji Zirvesi’nde Atıyor!

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE Öğrenci Kolu işbirliği ile gerçekleştirilen “Boğaziçi Enerji Zirvesi”, 5 Kasım 2016 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall'de enerji dünyasını nabzını tutacak. Detaylar haberimizde..

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE Öğrenci Kolu işbirliği ile gerçekleştirilen “Boğaziçi Enerji Zirvesi”, 5 Kasım 2016 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall'de enerji dünyasının nabzını tutacak.

Zirvede, gerek sanayileşmenin en temel unsuru gerekse günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olan enerjinin önemi üzerinde duruluyor. Enerji alanındaki yenilikçi çalışmalar ve projeler tanıtılıyor, destekleniyor. Bununla birlikte enerji kullanımının dünyadaki durumu ve farklı enerji politikaları değerlendiriliyor.

Dünyada ve Türkiye’de enerji alanında fark yaratan öncü firmalar, Türkiye’nin enerji politikalarına yön veren isimler,  ülkemizin en iyi üniversitelerinden gelen akademisyen ve öğrencilerden oluşan 450 kişilik katılımcı kitlesi bu zirvede bir araya geliyor.

Zirvede ağırlanacak isimler arasında Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği Başkanı Gürkan Kumbaroğlu, Solarbaba Platformu’nun Kurucusu Ateş Uğurel, Serbest / Bağımsız Danışman, Petrol & Doğal Gaz (TPAO Eski Baş Danışmanı, Arama ve Yurt Dışı Projeler Grup Başkanı) Özer Balkaş, Sabancı Üniversitesi’nden İzak Atiyas, Chairman Global Resources Partnership UK Bosphorus Energy Club (University of Harvard) Mehmet Öğütçü, Greenpeace Mediterrenean Climate and Energy Campaigner Reşit Elçin, EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergun Doğru, CSUN Kurucu Ortağı Egemen Seymen, NükTe Temsilcisi Mehmet Hulusi Turgut, T-Dinamik Genel Müdürü Mustafa Tırıs, IBC Solar Türkiye Kurucu Ortağı Hakan Daltaban, RKT Energy CEO Utku Korkmaz, Alarko Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çatbaş, EuroSolar Türkiye Genel Sekreteri Dr. Murat Onuk, TOBB ETÜ ve CERN’den Saleh Sultansoy, WRI Sürdürülebilir Şehirler Temsilcisi Tuğçe Üzümoğlu, SAP Enerji ve Doğal Kaynaklar Çözüm Yöneticisi Bilge Akdur, TEMA Genel Müdürü Barış Karapınar, Change.Org Doğu Avrupa ve Batı Asya Direktörü ve Good4Trust.org Kurucu ve Kışkırtıcı Uygar Özesmi, Schneider Electric Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Tuğçe İşler gibi önemli isimler bulunuyor.

İşte Zirvede Masaya Yatırılacak Konuların Bir Kısmı

  • Yenilenebilir Enerji,
  •  Fosil Yakıtlar,
  • Nükleer Enerji,
  • Elektrikli Araçlar,
  • Akıllı Kentler,
  • Geleceğin Enerji Projeleri,
  • Sürdürülebilir Yeşil Binalar,
  • Enerji Verimliliği

gibi pek çok konunun masaya yatırılacağı zirvede, enerji tüm boyutlarıyla ve objektif bir bakış açısıyla ele alınıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından tüm katılımcılara açık ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek Boğaziçi Enerji Zirvesi'nin sonunda katılımcılara sertifika da verilecek.

Unutmayın, Boğaziçi Enerji Zirvesi 2016, 5 Kasım 2016 tarihinde  Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall'de gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Enerji Zirvesi 2016 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.buecieee.com/enerjizirvesi web adresini ziyaret edebilirsiniz. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu zirveye kayıt yapmayı ihmal etmeyin.

Haberimizi enerji sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız ve girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.196 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Ulusal, İş Dünyası
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor