2016 Sürdürülebilir İş Ödülleri 18 Ekim’de Sahiplerini Buluyor!

Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan “Sürdürülebilir İş Ödülleri”, 18 Ekim Salı Günü, Swisssotel The Bosphorous’da yapılacak tören ile sahiplerini bulacak. Detaylar haberimizde..

Bu yıl 3.sü gerçekleşecek olan “Sürdürülebilir İş Ödülleri”, 18 Ekim Salı Günü, Swisssotel The Bosphorous’da yapılacak tören ile sahiplerini bulacak. Topluma ve Dünyaya katkı sağlayan şirketleri, 3. kez ödüllendirecek olan “Sürdürülebilirlik Akademisi”; bu yıl ki katılımcılarını 9 ayrı kategoride değerlendiriyor.

İş dünyasının farklı alanlarındaki iş modellerinin ödüllendirildiği “Sürdürülebilir İş Ödülleri” için 30 Mayıs’ta başlayan başvuru süreci, 2 Eylül’de sona erdi. 27 kişilik “Sürdürülebilir İş Ödülleri Jürisi”, alanında lider İş Kadınlarından, İş Adamlarından ve Akademisyenlerden oluşuyor. 18 Ekim Salı günü açıklanacak olan Sürdürülebilir İş Ödülleri; Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişimi, İş birliği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Su Yönetimi, Karbon ve Enerji Yönetimi, Atık Yönetimi, Çeşitlilik ve Dahil Etme kategorilerinin yanı sıra ve bu yıl ilk kez Start-Up alanında da veriliyor.

Türkiye’nin önemli kar amacı gütmeyen kuruluşlarından biri olan Sürdürülebilirlik Akademisi; sürdürülebilir iş modellerine geçişi sağlamak, iş modellerinde kökten değişimi teşvik etmek için dünyayı sürdürülebilir markalar ile yenilemek, dünya kaynaklarının gelecek nesilleri düşünerek tüketilmesini sağlamak için çalışıyor. İnsana yakışır işler ve iş koşulları içinde çalışılmasını teşvik etmek, kadınlara eğitim ve ekonomik gelişim fırsatları sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Unutmayın, Sürdürülebilir İş Ödülleri 18 Ekim 2016 tarihinde Swisssotel The Bosphorous’da yapılacak tören ile sahiplerini bulacak.

Sürdürülebilir İş Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.surdurulebilirisodulleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor