Borsa İstanbul Özel Pazar’ın 12.Yatırımı "İyi Sahne" Oldu!

Teknolojik girişimleri yatırımcılarla buluşturma misyonu ile hareket eden Borsa İstanbul Özel Pazar, hızlı girdiği 2016 yılına yeni bir yatırım ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Teknolojik girişimleri yatırımcılarla buluşturma misyonu ile hareket eden Borsa İstanbul Özel Pazar, hızlı girdiği 2016 yılına yeni bir yatırım ile devam ediyor.

Borsa İstanbul Özel Pazar üzerinden 2016 yılı içerisinde gerçekleşen yatırım sayısı 9’a yükselerek, bugüne kadar gerçekleşen toplam yatırım sayısı 12’yi, toplam yatırım tutarı ise 30 milyon TL’yi aştı.

Halka açılmadan pay alım-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platform olan Borsa İstanbul Özel Pazar’da yeni bir yatırım daha gerçekleşti.

Borsa İstanbul Özel Pazar üzerinden 2016 yılı içerisinde gerçekleşen toplam yatırım sayısı 9’a yükselerek, 365 üyeye ulaşan Özel Pazar aracılığıyla Pazarın kuruluşundan itibaren geçen 1,5 yıllık sürede yapılan toplam yatırım sayısı 12’yi, toplam yatırım tutarı ise toplam 30 milyon TL’yi aştı.

Borsa İstanbul’un ev sahipliğinde 11 Ekim 2016 tarihinde melek yatırımcılar ve yatırım alan şirket iyisahne.com Kurucu Ortakları arasında imza töreni gerçekleştirildi.

iyisahne.com CEO’su Sinan Zabunoğlu bütün ekip adına sürece katkı sunan tüm melek yatırımcılar nezdinde, İstanbul Startup Angels’a, Borsa İstanbul’a ve ikinci tur yatırım sürecine daha evvel dahil olmuş olan GBA ve EGİAD’a teşekkürlerini iletti.

Borsa İstanbul Özel Pazar'dan yatırım alan girişim hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.iyisahne.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor