ISIF'17 2-4 Mart 2017 Tarihleri Arasında İstanbul'da Kapılarını Açıyor!

Ülkemizin tek uluslararası buluş fuarı olan İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nın ikincisi ISIF’17, 02-04 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Ülkemizin buluş yapma faaliyetlerinin özendirilmesi, teknolojik gelişimine katkı sağlaması, Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına sunulması amacıyla kurgulanan ülkemizin tek uluslararası buluş fuarı olan İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nın ikincisi ISIF’17, 02-04 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

23 ülkeden 324 buluşun katılımı ile 03-06 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen ISIF’16’da olduğu gibi ISIF’17’de de; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Onursal Himayeleri, Uluslararası Buluşçular Dernekleri Federasyonu (IFIA)’nun Uluslararası Himayeleri, Türk Patent Enstitüsü’nün ev sahipliği, Anadolu Buluşlar & Buluşçular Derneği (ABDER)’nin ana organizasyonu, Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO)’nın uluslararası destekleri devam edecek.

Hedef kitlesini uluslararası ve ulusal; bireysel buluşçular, Ar-Ge merkezleri, üretici ve ticari firmalar, sanayiciler, girişimciler, özel araştırmacılar, danışmanlar, patent ofisleri, özel veya devlet destekli araştırma enstitüleri, bilim parkları, teknoloji geliştirme bölgeleri, teknoloji transfer ofisleri, üniversiteler, laboratuarlar, fikri ve sınai mülkiyet hakları ile ilgili kurum ve kuruluşlar, melek yatırımcılar, risk sermayesi grupları, inovasyon teşvikçileri, patent vekilleri, buluş dernekleri, ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu ISIF’17, içeriğindeki B2B görüşmeler, çalıştaylar ve paneller ile ekosistemin güçlü bir destekleyicisi olmaya devam edecek. ISIF’17 ödülleri ise teknik yeniliklerin dünya çapında bilinirliğine katkı sağlayacak.

ISIF’17 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.istanbul-inventions.org web adresini ziyaret edebilir, ISIF’16 ile ilgili sonuç raporunu ise buradan inceleyebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor