Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri 2016 Yılında da Sahiplerini Arıyor!

2002 yılından bu yana Türkiye’de genç girişimciliğin öncü kurumlarından birisi olmuş Genç MÜSİAD tarafından ücüncüsü organize edilen TÜRGEB Ödüllerine adaylık başvuruları 23 Eylül 2016'da sona eriyor. Detaylar haberimizde..

2002 yılından bu yana Türkiye’de genç girişimciliğin öncü kurumlarından birisi olmuş Genç MÜSİAD tarafından organize edilen TÜRGEB 2016 Ödülleri'nin adaylık başvuruları 23 Eylül 2016'da sona eriyor. 

TÜRGEB Neyi Amaçlıyor?

Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusu ile dünyanın parlayan yıldızı, girişimci yönü ağır basan Türk gençleri, sadece Türkiye'de değil dünyada da çok büyük başarılara imza atıyor. Dünyanın geleceğine yön verecek olan Türkiye'nin parlak gençlerini keşfedip ödüllendirmek, hem bugüne kadar yaptıklarını hem de potansiyellerini ödüllendirerek iş yaşamlarında katalizör etkisi oluşturmak için Genç MÜSİAD, Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri'ni düzenliyor.

TÜRGEB Ödül Kategorileri

  • Yılın En İyi Genç Girişimi
  • Yılın En İyi Genç Profesyoneli
  • Yılın En İyi Genç Girişimcisi
  • Lise Düzeyinde Yılın En Başarılı Girişim Projesi
  • Yılın Ekonomiye Katkı Sağlayan Genç Akademisyeni
  • Yılın En İyi Genç Sporcusu
  • Yılın En İyi Genç Mucidi

Genç MÜSİAD'ın organize ettiği Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri, "Marifet iltifata tabidir!" sözünden hareketle Türk Genç Girişimcilerini, Genç Profesyonellerini ve ekonomiye değer katan tüm gençleri ödüllendirerek, teşvik etmeyi ve başarılarına katkı sağlamayı amaçlamakta.

TÜRGEB’e Kimler Aday Olabilir?

35 yaşını geçmemiş, mevcut kategorilerden her hangi birinde belirli bir projesi ya da faaliyeti olan herkes TÜRGEB’e aday olabilir.

TÜRGEB Takvimi:

Başvuru: 8 - 23 Eylül 2016
Oylama: 23 Eylül – 10 Ekim 2016
Jüri Değerlendirmesi: 10 Ekim– 5 Kasım 2016
Ödül Gecesi: 9 - 12 Kasım 2016 MÜSİAD EXPO

Unutmayın, TÜRGEB 2016 ödülleri adaylık başvuruları 23 Eylül 2016'da sona eriyor.

TÜRGEB'e başvuruda bulunmak isteyen okurlarımız www.gencmusiad.org.tr/turgeb web adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir, TÜRGEB hakkındaki anlık gelişmeleri ise facebook ve twitter hesaplarından takip edebilirler.

Haberimizi Genç Girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor