Türkiye’ye Güvenenler ile Türkiye’de Üretenler Buluşuyor!

İstanbul Sanayi Odası (İSO), “Türkiye’ye Güvenenler, Türkiye’de Üretenler”i Başbakan Binali Yıldırım ile 12 Ağustos Cuma günü buluşturuyor. Detaylar haberimizde..

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türkiye’ye Güvenenler ile Türkiye’de Üretenleri Başbakan Binali Yıldırım ile 12 Ağustos Cuma günü Swissotel’de buluşturuyor.

İstanbul Sanayi Odası (İSO), kendi üyesi uluslararası sermayeli firmaları ve Başbakan Binali Yıldırım’ı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın da katılacağı “Türkiye’ye Güvenenler, Türkiye’de Üretenler” konulu toplantıda buluşturuyor.

Uzun yıllardır Türkiye’de ekonomik faaliyet gösteren ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan uluslararası sermayeli İSO Üyesi 600’ün üzerinde şirket yöneticisinin yanı sıra İSO Meslek Komitesi Üyeleri’nin de katılacağı toplantıda, İSO’ya kayıtlı köklü ve alanında söz sahibi uluslararası sermayeli firmaların yöneticileri de kısa birer konuşma yapacak.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılım göstereceği “Türkiye’ye Güvenenler, Türkiye’de Üretenler” konulu toplantı 12 Ağustos Cuma günü saat 14.00’te Swissotel’de gerçekleştirilecek.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor