Bir Konu Bir Konuk'un Ağustos Konusu: Startuplar İçin Yetenek Yönetimi

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Ağustos ayı konuğu Korn Ferry Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Kaynar olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Ağustos ayı konuğu Korn Ferry Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Kaynar olacak. 

Şerif Kaynar, 9 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte ''Startup'lar için Yetenek Yönetimi'' konusu ile katılımcıların karşısında olacak.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Bir Konu Bir Konuk'un 9 Ağustos 2016 tarihinde Korn Ferry Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Kaynar ile ''Startup'lar için Yetenek Yönetimi'' konusunda gerçekleştireceği söyleşi 18:30-20:30 saatleri arasında GarantiPartners Girişim Üssü'nde gerçekleştirilecek.

Projesi Olan Bir Girişimciye Sunum Yapma Hakkı Verilecek

Ayrıca etkinlikte gelen başvurular arasından eleme yapılacak ve bir kişiye sunum hakkı verilecek. Katılımcılar arasından girişimci olan ve projesini Sn. Şerif Kaynar'a sunmak isteyen kişiler kayıt formunu doldurduktan sonra birkonukonuk@gmail.com adresine kendisini ve projesini anlatan bir mail atabilirler.

Kısaca Şerif Kaynar Kimdir?

(Korn Ferry Yönetim Kurulu Başkanı)

Kariyeri süresince Afrika, Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya’da bulunmuş olan ''Bir Konu Bir konuk'' konuğu Şerif Kaynar, 17 senelik Korn Ferry kariyeri öncesinde 13 yıl Westinghouse ve 7 yıl Asea Brown Boveri'de görev almıştır.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 9 Ağustos 2016 Salı günü 18:30-20:30 saatleri arasında GarantiPartners Girişim Üssü'nde gerçekleşecek.

(*Not:Etkinlik öğrencilere ücretsiz, mezun kontenjanı ise 5 kişi olup kişi başı 30tl'dir. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacaktır. Etkinlik kayıtlarının etkinlik tarihinden 3 (üç) gün öncesine kadar yapılması gerekmektedir).

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek için facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebilir, sorularınız için iletisim@birkonubirkonuk.com.tr adresine mail gönderebilir, kayıt işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor