INBOX, Yeni Mobil Arayüzü ve Değer Katan Özellikleriyle Yenilendi!

Günde 3 Milyonun üzerinde e-posta gönderen izinli pazarlama platformu INBOX, arayüz tasarımını tamamen yeniledi. Güncellemeyle beraber daha modern bir tasarıma sahip olan ve 2 kat daha hızlı çalışan INBOX %100 mobil uyumlu hale getirildi. Detaylar haberimizde..

Günde 3 Milyonun üzerinde e-posta gönderen izinli pazarlama platformu INBOX, arayüz tasarımını tamamen yeniledi. Güncellemeyle beraber daha modern bir tasarıma sahip olan ve 2 kat daha hızlı çalışan INBOX %100 mobil uyumlu hale getirildi.

Doğru kişiye, doğru e-postanın gönderebilmesi için tüm sistemin birbiriyle entegreli bir şekilde çalıştığı INBOX, etkin ve hızlı şekilde e-posta pazarlama yapabilmeniz için, her ihtiyaca yönelik gelişmiş modüller ile hizmet veriyor. 

Yapılan güncellemeyle beraber uygulamaya "tetikleyiciler" adında yeni bir modül daha eklendi. Kolay arayüzü arkasında gelişmiş özellikler barındıran INBOX, Tetikleyiciler özelliği ile web sitenize hiç bir entegrasyon yapmadan abonelerinizi ilgi alanlarına göre gruplayabilir ve otomatik çalışan yaşam döngüleri kurgulayabilirsiniz.

INBOX gönderimler sonrasında raporların gerçek zamanlı olarak takip edilmesine olanak tanıyor. E-posta pazarlama gibi saniyeler içerisinde onbinlerce kişiye ulaşabildiğiniz ve kullanımı uzmanlık gerektiren bir haberleşme platformunu herkes tarafından kolay kullanılabilir hale getirmeyi misyon edinen INBOX, müşteriye özel atadığı müşteri temsilcileri ile gerekli danışmanlığı ücretsiz olarak sunuyor.

INBOX, operasyon tarafında da hizmetini müşterilerine alışmışın dışında sunuyor. Her müşteriye özel müşteri temsilcisi atayan INBOX, sizin tüm konularda tek bir kişi ile muhattap ederek tüm sorunlarınıza hızlı ve kalıcı çözümler üretmeyi hedefliyor. Santral sizi telefon numaranızdan tanır ve sizi direkt müşteri temsilcinize aktarır bu sayade telefonla aradığınızda tuşlar içerisinde kaybolmamanız sağlanıyor.

E-posta pazarlamanın akademik bir iş olduğuna inanan INBOX, müşterilerine bu alanda edindiği tüm deneyim ve bilgileri paylaşmaktan kaçınmıyor.

INBOX hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.inboxmailmarketing.com web adresini ziyaret ederek ücretsiz bir hesap oluşturup hemen sistemi test edebilirsiniz.

Haberimizi e-ticaret ve dijital pazarlama sektöründe faaliyet gösteren profesyonel reklamcılar, pazarlama yöneticileri ve girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor