Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Girişimi Liseli Öğrencilere Ödül Getirdi!

Kadına yönelik şiddetle mücadele girişimi liseli öğrencilere ödül getirdi. Liseli öğrenciler tarafından kurulan ve işletilen Genç Başarı Şirketleri Genç Başarı Yılın Şirketi Yarışması’nda kendi geliştirdikleri ürün ve hizmetleri sergiledi. Detaylar haberimizde..

Kadına yönelik şiddetle mücadele girişimi liseli öğrencilere ödül getirdi. Liseli öğrenciler tarafından kurulan ve işletilen Genç Başarı Şirketleri Genç Başarı Yılın Şirketi Yarışması’nda kendi geliştirdikleri ürün ve hizmetleri sergiledi.

68 okuldan 85 Genç Başarı Şirketi ve 550 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen 2016 Yılın Şirketi ödülünü, kadına yönelik şiddetle mücadele temalı ve müzik kartı promosyonlu telefon kaplarıyla Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde kurulan Ramona Genç Başarı Şirketi kazandı. Kazanan ekip temmuzda, İsviçre’nin Luzern kentinde yapılacak Avrupa Yılın Şirketi yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.

Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın uyguladığı ve Citi Vakfı, MetLife Vakfı, Monsanto Vakfı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen 3X Şirket Programı’nın final ayağı Ticaret Fuarı’nda, 68 okuldan 85 Genç Başarı Şirketi ve 550 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Lise öğrencileri En İyi Stant, En İyi Satış/Pazarlama, En İnovatif Ürün ve genel klasmanda En İyi Şirket kategorilerinde yarıştı.

2016 Yılın Şirketi Ödülü:

  • Ramona Genç Başarı Şirketi - Kadına yönelik şiddetle mücadele temalı ve müzik kartı promosyonlu telefon kapları (Beşiktaş Anadolu Lisesi)

En İnovatif Ürün Ödülü:

  • Rengarenk Kitaplar Genç Başarı Şirketi - İşaret dilini temel alan video destekli, engelleri aşan kitap (Eyüboğlu Koleji)

En İyi Stant Ödülü:

  • Ramona Genç Başarı Şirketi (Beşiktaş Anadolu Lisesi)
  • La’Piedra Genç Başarı Şirketi (Çamlıca Anafen Anadolu ve Fen Lisesi)
  • Rengarenk Kitaplar Genç Başarı Şirketi (Eyüboğlu Koleji)

MetLife En İyi Satış Pazarlama Ödülü:

  • Ramona Genç Başarı Şirketi Kadına yönelik şiddetle mücadele temalı ve müzik kartı promosyonlu telefon kaplarıyla (Beşiktaş Anadolu Lisesi)
  • La’Piedra Genç Başarı Şirketi - Dekoratif kokulu taş (Çamlıca Anafen Anadolu ve Fen Lisesi)
  • Rengarenk Kitaplar Genç Başarı Şirketi - İşaret dilini temel alan video destekli, engelleri aşan kitap (Eyüboğlu Koleji)

Yarışmanın jüri üyeleri:

Aytekin Güleşan (MetLife), Berrak Kutsoy (Pegasus - TOBB Genç Girişimciler Kurulu), Günsel Topbaş (Citibank), İlker Savuran (Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği), Onur Çamili (Monsanto), ve Yiğit Savcı’dan (Gama Alfa Plastik İnovasyon – Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği)

Genç Başarı Yılın Şirketi Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gencbasari.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor