Girişimcilik Vakfı Fellow 2016 Programı Başvuruları Devam Ediyor!

Girişimcilik Vakfı Fellow 2016 programı girişimcilik kültürünün yaygınlaşması ve girişimciliğin gençler arasında bir kariyer seçeneği haline gelmesi amacıyla başvuruları almaya devam ediyor. Son başvuru tarihi 20 Haziran 2016. Detaylar haberimizde..

Girişimcilik Vakfı Fellow 2016 programı girişimcilik kültürünün yaygınlaşması ve girişimciliğin gençler arasında bir kariyer seçeneği haline gelmesi amacıyla başvuruları almaya devam ediyor. Son başvuru tarihi 20 Haziran 2016.

Fellow 2016 Programına Katılanları Hangi Fırsatlar Bekliyor?

Fellow 2016 programına katılanlar;

  • 12 ay boyunca 500 TL burs,
  • Girişim elçisi olarak farklı etkinlik ve projelerde bulunma, 
  • İlham veren rol modellerle tanışma,
  • Uluslararası girişim ağına dahil olma

 fırsatı yakalayacaklar.

Fellow Programına Kimler Katılabilir?

Fellow Programına, Türkiye’de ikamet edip TC Vatandaşı olan, bir üniversiteye girmeye hak kazanmış ve kayıt yaptırmış, üniversitelerin 1, 2, 3 ve 4. sınıflarında okuyan 17 - 24 yaşları arasındaki tüm gençler katılabilir.

UnutmayınFellow 2016 programının son başvuru tarihi 20 Haziran 2016.

Fellow Programı hakkında daha fazla bilgi almak ve seçim sürecine yönelik aşamaları öğrenmek için ''Ne Yapıyoruz'' sayfasını ziyaret edebilir, hemen başvuruda bulunmak için ise buradaki formu doldurabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor