Sürdürülebilir İş Ödülleri İçin Başvurular Devam Ediyor!

Sürdürülebilir iş modellerinin bu yıl üçüncü kez ödüllendirileceği Sürdürülebilir İş Ödülleri organizasyonu için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 19 Ağustos 2016. Detaylar Haberimizde..

Türkiye’de, iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi, gelişimi ve yaşam şeklinin yaygınlaştırılması için global bir yaklaşımla çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi, alanında örnek olan kurumları ‘Sürdürülebilir İş Ödülü’ ile onurlandırıyor.

Sürdürülebilir iş modellerinin bu yıl üçüncü kez ödüllendirileceği Sürdürülebilir İş Ödülleri organizasyonu için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 19 Ağustos 2016.

İş dünyasında değişim ve sürdürülebilir inovasyon ile etki yaratmayı teşvik eden Sürdürülebilir İş Ödülleri bu yıl 8 ayrı kategoride düzenlenecek, büyük ölçekli kurumlar ve KOBİ’ler olmak üzere her kategoride 2 projeye ödül verilecek. Ayrıca sürdürülebilir iş modellerinin gerek kurumlarda gerekse sektörde gelişmesi için etkili ve örnek adımlar atmış bir kişi, ‘Yılın Sürdürülebilir İş Lideri’ olarak ilan edilecek.

İş dünyasında değişim ve sürdürülebilir inovasyon ile etki yaratmayı teşvik eden Sürdürülebilir İş Ödülleri için 30 Mayıs’ta başlayan başvuru süreci, 19 Ağustos’a kadar devam edecek. Sürdürülebilir İş Ödülleri’nin 27 kişilik jürisi, her kategoride Türkiye’nin alanında lider isimlerinden oluşuyor.

9 Ayrı Kategoride Ödül Verilecek

İş dünyasının farklı alanlarındaki yeni iş modellerinin ödüllendirildiği Sürdürülebilir İş Ödülleri;

  • Karbon ve Enerji Yönetimi, 
  • Su Yönetimi,
  • Sosyal Etki, 
  • Sürdürülebilirlik İletişimi, 
  • İş birliği, 
  • Tedarik Zinciri Yönetimi, 
  • Atık Yönetimi, 
  • Çeşitlilik ve Dahil Etme,
  • Start-Up,
  • Yılın Sürdürülebilir İş Lideri

kategorilerinde verilecek.

KOBİ Başvuruları İçin Ayrı Değerlendirme

Ödül için sürdürülebilir iş modelini benimsemiş, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler başvurabilecek. Büyük ölçekli işletmeler ile KOBİ’ler için ayrı ayrı değerlendirme yapılacak ve her kategoride 2 ödül verilecek.

Yılın Sürdürülebilir İş Lideri Seçilecek

Yılın Sürdürülebilir İş Lideri Ödülü, sürdürülebilir iş modellerinin gerek kurumlarda gerekse sektörde gelişmesi ve yaygınlaştırılması için çalışan ve bu yolda en etkili ve örnek teşkil eden adımları atmış iş liderine verilecek. Başvurular web adresi üzerinden alınacak.

Sürdürülebilir İş Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz surdurulebilirisodulleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor