İş Dünyasının Kalbi 9-12 Kasım'daki 16. MÜSİAD EXPO Fuarında Atacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 16’ıncısı 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde CNR Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 16’ıncısı 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde CNR Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak 16. MÜSİAD EXPO ile eşzamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı High Tech Port ve 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi de düzenlenecek.

“İş; Burada!” sloganıyla, firmaları birlikte iş yapmanın yeni ortak noktasına çağıran 16. MÜSİAD EXPO, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Yeşilköy’de gerçekleşecek. 16. MÜSİAD EXPO, fikir ve hedeflerini birlikte hayata geçirecek yerli ve yabancı binlerce iş adamını Türkiye’nin en iyi iş platformunda 100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya getirecek.

2014 yılında 352 alım heyetini ağırlayan MÜSİAD EXPO’da, bu yıl basım-yayın-medya, danışmanlık ve eğitim, dayanıklı tüketim, gıda, hizmet, inşaat, lojistik, makina, sağlık, savunma sanayi ve tekstil gibi önde gelen birçok sektör için özel stant alanları oluşturulacak.

Tüm yatırımcıları sağlam ve kalıcı değerlere yaslanarak büyümeye ve geleceğin dünyasını tasarlamaya; birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet eden 16. MÜSİAD EXPO Fuarı, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİleri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş adamlarını bir araya getirecek.

20. Uluslararası İş Forumu İstanbul’da Toplanacak

İslam dünyasının liderlerinin katılımıyla gerçekleşen ve 1995 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası İş Forumu Kongresi (IBF)’nin 20’ncisi "İnovasyon Ekonomisi ve Yatırım Ekosistemi" temasıyla İstanbul’da toplanacak. 20. IBF etkinlikleri de 16. MÜSİAD Expo ile bu yıl eş zamanlı olarak 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, İstanbul Wow Hotel’de gerçekleştirilecek.

Enformasyon ve küresel ağ örgütlenmesine dayalı yeni ekonomide söz sahibi olmak, eylem ve dayanışma geliştirmek isteyen İslam ülkeleri birlikte düşünmenin ortak noktası IBF’de bir araya gelecek.

15. MÜSİAD EXPO ve 18. IBF Fuarı’na 150 Bin Ziyaretçi

26–30 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Yeşilköy’de, T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yaptığı açılışla birlikte 27.000 m2 net stant alanı ile toplam 100. 000 m2’lik kapalı alanda gerçekleştirilen 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu’na, 746 yerli ve yabancı firma, 123 ülkeden toplam 7.250 yabancı işadamı ve Türkiye’den toplam 150 bin ziyaretçi katıldı.

16. MÜSİAD EXPO hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.musiadexpo.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde;

  • 16. MÜSİAD EXPO fuarı ve eşzamanlı olarak High Tech Port yüksek teknoloji fuarı CNR Yeşilköy'de,
  • Uluslararası İş Forumu Kongresi (IBF)’nin 20’ncisi "İnovasyon Ekonomisi ve Yatırım Ekosistemi" temasıyla İstanbul Wow Hotel’de

gerçekleştirilecek. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor