Horizon 2020 Desteklerini Öğrenmek İçin İTÜNOVA TTO'ya Davetlisiniz!

İTÜNOVA TTO daha önce Horizon 2020 programına başvurmuş ama olumlu sonuç alamamış KOBİ’ler ve İTÜ akademisyenleri için "Horizon 2020 Bilgilendirme Günleri" düzenliyor. Detaylar haberimizde..

İTÜNOVA TTO daha önce Horizon 2020 programına başvurmuş ama olumlu sonuç alamamış KOBİ’ler ve İTÜ akademisyenleri için "Horizon 2020 Bilgilendirme Günleri" düzenliyor.

İngiltere Cambridge'de bulunan Next Level Innovation Danışmanlık Firmasının Kurucusu Heidi Dyson tarafından 13-14 Haziran 2016 tarihlerinde verilecek ücretsiz eğitime araştırmaları için fon desteği almak isteyen ve/veya ürün/hizmetlerini piyasaya sürmek isteyen tüm KOBİ’ler katılabilirler.

*Not: Akademisyenler sadece 2. gün katılmayı tercih edebilirler.

İTÜNOVA TTO tarafından düzenlenen "Horizon 2020 Bilgilendirme Günleri"ne kayıt yaptırmak isterseniz www.biletino.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor