MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi 27 Mayıs'ta İstanbul'da!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği; kadın işverenlerin sorunlarını gündeme taşımak, çözüm önerilerini geniş kitlelerle tartışmak, kadın girişimcilerin varlığını ve etkinliğini kamuoyuna hissettirmek amacıyla MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi'ni düzenliyor. Detaylar haberimizde..

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği; kadın işverenlerin sorunlarını gündeme taşımak, çözüm önerilerini geniş kitlelerle tartışmak, kadın girişimcilerin varlığını ve etkinliğini kamuoyuna hissettirmek amacıyla MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi'ni düzenliyor.

MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi, kadının iş hayatında bir sorun değil çözüm olduğunu anlatmayı ve işveren kadınların yeni bir yaklaşım ile piyasalardaki olumlu etkilerini kamuoyuna yansıtmayı hedefliyor.

İstihdam oluşturma, eğitim ve girişimciliği geliştirme, iş gücü piyasalarına daha iyi erişim sağlama ve fırsat eşitliği gibi yollarla kadın girişimcilere daha fazla imkân sağlanmasını amaçlayan zirvede kadınların iş hayatında yaşadığı sorunlar demokratik bir zeminde dile getirilebilecek ve çözüm önerileri tartışılabilecek.

Program Akışı
8:45 - 9:15 Kayıt
9:30 - 10:45

Açılış & Protokol Konuşmaları

  • Sema Ramazanoğlu / AK Parti Denizli Milletvekili ve Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı
  • Nail Olpak / MÜSİAD Genel Başkanı
  • Gülten Durdu / MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi
11:15 – 12:45 1. Oturum – Kadın Girişimciliği ve Teşvik
12:45 – 14:30 Öğle Yemeği
14:30 – 16:00 2. Oturum – Osmanlı ve İslam İktisadı’nda Kadın’ın Yeri
16:30 – 18:00 3. Oturum - Gelişmek ve Güçlenmek
18:00 – 19:00 Kokteyl
19:00 – 23:00 Akşam Yemeği, Genel Değerlendirme ve Kapanış Konuşmaları

Uluslararası katılıma açık olan MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi, 27 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul The Grand Tarabya Hotel’de gerçekleştirilecek. Kadın Girişimciliğinin tüm yönleri ile ele alınacağı zirveyi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.musiad.org.tr web adresini ziyaret edebiliriz twitter hesaplarından ise paylaşımları takip edebilirsiniz..

Haberimizi kadın okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor