Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon, İŞ'in Geleceğine Işık Tutacak!

ASO Company tarafından düzenlenen I. Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Konferansı, 2 Haziran’da Bomonti Ada’da Atölye’de gerçekleşecek. Kurum içi girişimcilik ve inovasyonun öneminin örneklerle anlatılacağı konferansta, önemli isimler ağırlanacak.

ASO Company tarafından düzenlenen I. Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Konferansı, 2 Haziran’da Bomonti Ada’da Atölye’de gerçekleşecek. Kurum içi girişimcilik ve inovasyonun öneminin örneklerle anlatılacağı konferans, Türkiye’nin lider şirketlerinde görev yapan alanında deneyimli isimleri konuşmacı olarak ağırlayacak.

Konferans; kurum içi girişimciliğin kilit başarı faktörlerini ve örnek uygulamaları paylaşmayı, kurum içi girişimcilik ve inovasyon projelerinin mevcut kurumsal yapı içinde adaptasyonuna yönelik tecrübe aktarımını, start up örnekleri ile kurumsal yapı içindeki çalışmalarda ilham vermeyi, konferans mekânı ve akış planı ile yeni çalışma biçimleri ile tanıştırmayı hedefliyor.

Yoga ve Farkındalık Eğitmeni Selen Erkut ile Yoga Eğitmeni Özge Akalın’ın yoga, nefes ve farkındalık çalışmaları ile renklenecek konferansın konuşmacıları arasında Markafoni İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Seda Kayrak Kızıltan, Yıldız Holding İnsan Kaynakları Grup Direktörü Emine Başdağ, Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Programları Direktörü Prof. Dr. Dilek Çetindamar, Bla Bla Car Türkiye Ülke Müdürü Esin İmer, Linkedin Türkiye Ülke Müdür Genco Orkun Genç, Garanti Bankası Ürün Geliştirme ve İnovasyon Yönetimi Müdürü Tutku Coskun, Siemens İnsan Kaynakları Direktörü Nurer Yüksel, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, İşe Alım, Yetenek Yönetimi, Eğitim ve Gelişim Direktörü Hande Yalgın Döncel, Atölye Kurucusu Kerem Alper, TimePR Kurucusu ve Ajans Başkanı Sevda Solak ile ASO Company Kurucusu ve Genel Müdürü Aylin Olsun gibi Türkiye’nin lider kurumlarından önemli yöneticiler yer alıyor. Konferans katılımcıları ise; geleceğe yatırım yapan tüm liderler, insan kaynakları yöneticileri, kurumsal iletişim yöneticileri, inovasyon ve iş geliştirme liderleri ile çalışanları, kurum içi girişimciler ve akademisyenlerden oluşacak.

2 Haziran’da Bomonti Ada’da Atölye’de gerçekleşecek konferansta; 4. Endüstri Devrimi’ne sektörlerin nasıl hazırlandığı, mekânların kurum içi inovasyona ve girişimciliğe etkisi, açık inovasyon, sosyal girişimcilik, kurum içi girişimciliğin iç iletişime etkisi gibi konulardan bahsedilecek. Ayrıca şirketlerden kurum içi inovasyon uygulama örnekleri ile örnekler verilerek, hem start up hem de kurumsal şirketleri kapsayacak karşılaştırmalar yapılacak.

Konferansı düzenleyen ve aynı zamanda da konuşmacılarından biri olan ASO Company Kurucusu ve Genel Müdürü Aylin Olsun, “Şirketlerin rekabet edebilmeleri ve var olabilmeleri için inovatif olmaları gerekiyor. İnovasyon ise, yaratıcılık ve onun faydaya dönüştürülmesiyle ortaya çıkıyor. Bireysel ya da grup yaratıcılığının ortaya çıkabilmesi ve inovasyona dönüşebilmesi uygun şirket ortamları gerekiyor. ASO Company olarak bizler; kurumlara hızla değişen iş yaşamında, liderlik ve kültürel dönüşümde çözümler sunuyoruz. Düzenleyeceğimiz 1. Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Konferansı’nda da girişimcilik ve inovasyonun önemine değinerek farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.

I. Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kurumicigirisimcilikkonferansi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor