Borsa İstanbul "DevOpsDays" İle Bir İlke Ev Sahipliği Yapıyor!

İlki 2009 yılında Belçika’da gerçekleştirilen ve kısa zamanda tüm dünyaya yayılan DevOpsDays, 3-4 Haziran tarihlerinde Borsa İstanbul ev sahipliğinde ilk kez Türkiye’de düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

İlki 2009 yılında Belçika’da gerçekleştirilen ve kısa zamanda tüm dünyaya yayılan DevOpsDays, 3-4 Haziran tarihlerinde Borsa İstanbul ev sahipliğinde ilk kez Türkiye’de düzenlenecek.

2015 yılında 3 kıtada, 11 ülkede, 22 şehirde gerçekleştirilen DevOps Days etkinlikleri, bu yıl ise aralarında İstanbul’un da bulunduğu 24 şehirde yapılıyor.

Yazılım geliştirici ve sistem yöneticilerini farklı bir platformda bir araya getirip, birlikte ve daha verimli çalışmalarını sağlayan bir felsefe ve yöntem olan DevOps için 2009 yılından beri düzenlenen DevOpsDays, bu sene Borsa İstanbul ev sahipliğinde ilk kez İstanbul’da gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği BISTECH dönüşümü ile ileri düzeyde yazılım teknolojileri geliştirme, ihraç etme ve dünyada bu alanda rekabetçi bir firma olma yolunda ilerleyen Borsa İstanbul, ev sahipliğini üstlendiği DevOpsDays ile Türkiye’de ulusal yazılım sektörüne içerik ve fikir önderliği yapacak.

Teknik bir konferans olan DevOpsDays, kariyerinin başındaki yazılımcılardan üst düzey yöneticilere kadar yazılım ile ilgilenen herkese hitap eden bir etkinlik. Çoğu konferans ve seminerden farklı bir formatı olan DevOpsDays etkinliği yazılım alanında yapılacak teknik sunumların yanısıra konuşmaları ve konuları katılımcılar tarafından belirlenecek çoklu açık alan oturumlarını da içerecek. Bu format ile bu alanda çalışan uzmanların bir araya gelerek en son teknolojilerle ilgili deneyim ve bilgilerini paylaşması, böylelikle ulusal ve uluslararası bilgi seviyesinin artırılması amaçlanıyor.

Aynı zamanda, DevOps Days etkinliğinin ilk kez Türkiye’de düzenleniyor olması nedeniyle 3 Haziran tarihinde Borsa İstanbul’da bir gong töreni düzenlenecek.

3-4 Haziran 2016 tarihlerinde Borsa İstanbul Emirgan Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan 1. İstanbul DevOpsDays, ülkedeki tüm yazılım ve operasyon uzmanlarını bekliyor.

1. İstanbul DevOpsDays hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.borsaistanbul.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi yazılım ve operasyon uzmanları başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 13.864 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Etkinlik, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor