The Pitcher Etkinliği, Girişimcileri Yatırımcılarla Bir Araya Getirdi!

TEB Özel Melek Yatırım Platformu ve Workinton sponsorluğunda gerçekleştirilen The Pitcher etkinliği, girişimcileri yatırımcılarla bir araya getirdi. Detaylar haberimizde..

TEB Özel Melek Yatırım Platformu ve Workinton sponsorluğunda gerçekleştirilen The Pitcher etkinliği, girişimcileri yatırımcılarla bir araya getirdi. Serbest ve interaktif bir başvuru süreci sonunda seçilen birbirinden farklı 30 girişimciyi 40 yatırımcı ve 200’ü aşkın katılımcıyla buluşturan The Pitcher etkinliği 16 Nisan Cumartesi günü Workinton Levent’te gerçekleştirildi.

Türkiye’de teknoloji ve girişimcilik alanlarında öncü projelere imza atmak için çalışan Insprad Media tarafından düzenlenen The Pitcher etkinliği sonuç odaklı networking seansı ile başladı ve girişimci sunumlarıyla gün boyu devam etti. İddialı girişimlerin sahneye çıktığı etkinlikte yerli ve yabancı girişimlerin her biri yatırım alma yolunda büyük adımlar atarken, bağımsız jürinin oylarıyla günün en dikkat çekici üç girişimi ise şöyle sıralandı; Yuvarla.org, One Hour ve SCHAIN. Kazanan girişimler TEB Özel Melek Yatırım Platformu’ndan para ödülü almaya da hak kazandı.

Etkinlikte yer alan girişimlerden 15’i Bimeks, ADAPTTO ve TEB Girişim Evi sponsorluğunda The Pitcher sahnesine çıktı. The Pitcher etkinliğinin kazananı Yuvarla.org, sahneye çıkan tek sosyal etki girişimi olma unvanına sahip oldu. “Destek olmanın en kolay yolu” sloganıyla faaliyet gösteren Yuvarla.org, e-ticaret müşterilerine çevrimiçi alışverişlerinde sepet tutarlarını yukarıya yuvarlayarak diledikleri sivil toplum kuruluşlarına destek olma olanağı sağlıyor.

The Pitcher’in ikincisi ise alelade bir diğer çöpçatanlık uygulamasından daha fazlası olduğunu kanıtlamayı başaran One Hour oldu. Bir saat süreyle yayında kalan selfie’ler çektiren uygulama, kullanıcıların etrafındaki diğer insanlarla spontane tanışmalar yaşamasını mümkün kılıyor.

Jüri tarafından üçüncülük ödülüne layık görülen girişim ise stok devir hızını yükselten tedarik zinciri yönetimi yazılım ve uygulama projesinin sahibi SCHAIN oldu. Girişim, standart raf ürünleri olan iş ortamlarında stokları azaltırken ürün bulunurluğu sağlıyor.

Kazanan ilk üç girişime ödülleri, TEB Özel Yatırımcı Kulübü üyesi Ömür Filiz, TEB Özel Melek Yatırım Platformu İş Geliştirme Müdürü Nilüfer Aktaş ve TEB Özel Bankacılık Pazarlama Müdürü Hayri Telekoğlu tarafından takdim edildi. KOSGEB, The Pitcher’ın kazanan girişimlerine yurt dışına açılma yolunda destek sağlayacağını duyurdu.

The Pitcher hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.thepitcher.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 8.443 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Yatırım
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor