Markalarımızı ve Tasarım Kabiliyetimizi Geliştirmeliyiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ABD programı kapsamında Müslüman toplum temsilcileri ve Türk iş adamları ve dernek yöneticileriyle ayrı ayrı bir araya geldi. Detaylar haberimizde..

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ABD programı kapsamında Müslüman toplum temsilcileri ve Türk iş adamları ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Fikri Işık, Türk toplumunun ABD'deki varlığını, mevcudiyetini ve gücünü arttırması gerektiğini belirterek, "ABD'de sivil toplum örgütü veya dernek kurulması girişimi son derece önemli. Siyasetin de kesinlikle derneğin dışında tutulması gerekiyor." dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, marka ve tasarımın önemine dikkati çekerek, "1 kilogram Türk gömleğini 26 dolara ihraç ediyoruz, İtalyan gömleğinin fiyatı ise 98 dolar. Aynı fabrikadan çıkıyor, aradaki fark marka ve tasarım. Biz kendi markamıza ve tasarım kabiliyetimize yatırım yaptığımız ölçüde aradaki farkı kapatacağız. Sizden ricam, destek ve teşviklerimizi elektronik ortamda takip edin." dedi.

Haberin devamını okumak için: http://www.sanayi.gov.tr/NewsDetails.aspx?newsID=21175&lng=tr

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.281 kişi okudu.
Kategori: KAMU, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor